Skip to content

Maarit Grönroos

Integratiivinen psykoterapeutti, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), psykologi

Työskentelen ammatinharjoittajana psykoterapeuttina ja seksuaaliterapeuttina Terapiatalo Quussa, joka on sukupuolen, seksuaalisuuden ja suhteiden moninaisuuteen erikoistunut terapiatalo Helsingissä. Aiempaa työkokemusta minulla on psykologina nuorisopsykiatrialta, koulumaailmasta ja aikuispsykiatriasta.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien toteutumisen edistäminen sekä hyvinvoinnin lisääminen on minulle sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti tärkeä tavoite. Koulutan sateenkaariteemoista erityisesti sote-ammattilaisia. Olen ollut kirjoittamassa Psykologiliiton sensitiivisen kohtaamisen opasta seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyen. Syvennän aihepiirin osaamistani sekä suomalaisilla että kansainvälisillä koulutuksilla. 

Terapiatyössäni minulle on olennaista tukea asiakasta elämään omannäköistään hyvää elämää. Kouluttaminen ja yhteistyö eri verkostojen kanssa on minulle väylä rakentaa lisää yhteistä ymmärrystä, tukea ja vapautta sateenkaari-ihmisten elämään. 

https://www.linkedin.com/in/maarit-gr%C3%B6nroos-65012930/https://

www.facebook.com/psykologimaaritg/

Tulevat koulutukset, vetäjänä Maarit Grönroos

Blogikirjoituksissa