Skip to content

Kari Alhola

CEO, yrittäjä, talouden hallinnan ja verotuksen asiantuntija, Alhola Consulting Oy

Kari on talouden hallinnan ja verotuksen asiantuntijapalveluja tarjoava yrittäjä. Hän on auttanut lukuisia yrittäjiä ja yrityksiä sekä näitä auttavia tahoja kuten tilitoimistoja erilaisissa rooleissa niin verokysymyksissä kuin muissakin talouden hallinnan kysymyksissä noin 30 vuoden ajan. Tämä työ on edelleen Karin intohimo. Hänen apua on kiitetty paitsi veroasiantuntijana, myös talouden hallinnan moniosaajana. Myös alan koulutus kuuluu hänen osaamisalueisiinsa – hänet tunnetaankin käytännön lähteisestä otteesta ja vahvasta pedagogisesta osaamisesta.

Hän on kirjoittanut parisen kymmentä kustannettua kirjaa verotuksen, kirjanpidon ja tilinpäätöksen sekä talouden ohjaamisen ja johtamisen alueelta. Sekä lisäksi kymmeniä artikkeleita taloushallinnon ja verotuksen alalta alan ammattilehtiin. Yli 300:na peräkkäisenä sunnuntaina hän on julkaissut LinkedInissä yrittäjille verovinkkivideoita #TietoaJokaVähentääTuskaa.

Viimeisen hieman yli 10 vuoden aikana hän on toiminut mm. verokonsultointiyhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana sekä Accountor Groupin johtoryhmässä ja johtotehtävissä. Tätä aikaisemmin mm. nykyisen Haaga-Helia ammattikorkeakoulun koulutusalajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä useita vuosia. Samalla hän on koko ajan palvellut lukuisia yrittäjiä ja yrityksiä mm. verosuunnittelussa.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Kari Alhola

Blogikirjoituksissa