Skip to content

Kari Alhola

CEO, yrittäjä, talouden hallinnan ja verotuksen asiantuntija, Alhola Consulting Oy

Kari on talouden hallinnan ja verotuksen asiantuntijapalveluja tarjoava yrittäjä. Kari on auttanut yli 20 vuoden ajan yrittäjiä ja yrittäjiä auttavia tahoja – kuten esim. tilitoimistoja – talouden hallinnan parissa erilaisissa rooleissa.

Työ jatkuu edelleen. Karin tehtävänä onkin turvata yrittäjän yöunet! Hän on auttanut lukuisia yrittäjiä ja yrityksiä mm. erilaisissa verokysymyksissä ja talouden hallinnan haasteissa yli 20 vuoden ajan – yksittäisistä vero- ja verosuunnittelukysymyksistä laajakantoisiin omistus- ja yritysjärjestelyihin. Hänen apua on kiitetty paitsi veroasiantuntijana, myös talouden hallinnan moniosaajana. Myös alan koulutus kuuluu hänen osaamisalueisiinsa – hänet tunnetaankin käytännön lähteisestä otteesta ja vahvasta pedagogisesta osaamisesta.

Kari on tunnettu myös taloushallinnon piireissä konsultatiivisen työotteen lähettiläänä. Hän on kouluttanut ja auttanut lukuisia taloushallinnon ammattilaisia työroolin muuttuessa rutiinityöstä neuvonantajan rooliin. Se on ollut yksi hänen tavoitteistaan (missioistaan) taloushallinnon toimialalla.

Hän on kirjoittanut parisen kymmentä kustannettua kirjaa verotuksen, kirjanpidon ja tilinpäätöksen sekä talouden ohjaamisen, johtamisen ja johdon laskennan alueelta. Sekä lisäksi kymmeniä artikkeleita taloushallinnon ja verotuksen alalta alan ammattilehtiin. Viimeisenä yli 250 perättäisenä jokaisena sunnuntaina hän on julkaissut LinkedInissä yrittäjille verovinkkivideoita #TietoaJokaVähentääTuskaa.

Kari tekee tätä työtä täydestä sydämestä – Kari tulee yrittäjäperheesta ja hänen isänsä sanoin Karin ollessa vielä pieni poika, että ”ota sinä kirjanpito haltuun, niin hän hoitaa myynnin”. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Viimeisen hieman yli 10 vuoden aikana hän on toiminut mm. verokonsultointiyhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana sekä Accountor Groupin johtoryhmässä ja johtotehtävissä. Tätä aikaisemmin mm. nykyisen Haaga-Helia ammattikorkeakoulun koulutusalajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä useita vuosia.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Kari Alhola

Blogikirjoituksissa