Skip to content

Juho Kässi

Lead Designer, Yle Areena

Juho Kässi työskentelee Yle Areenan Lead Designerina ja vastaa roolissaan Yle Areenan käyttökokemuksesta ja brändin kehittymisestä.

Yle Areenassa käyttökokemus rakentuu sisältöjen ja niitä tukevan käyttöliittymän varaan. Yle Areenan käyttöliittymien tehtävänä on tuoda sisällöt esiin vetovoimaisella tavalla ja mahdollistaa Areenan TV- ja podcast-sisältöjen sekä suorien lähetysten katselu ja kuuntelu. Yle Areena ei ole vain yksi teknologinen ratkaisu, sillä eri Yle Areena -sovelluksia on käytössä parikymmentä, ja ne toimivat selaimissa, älytelevisioissa, mobiililaitteissa ja autojen tietoviihdejärjestelmissä. Lisäksi Areenan kilpailukenttä on jatkuvassa muutoksessa, ja kilpailu asiakkaiden ajasta vaatii sekä asiakkaiden ymmärtämistä että mukautumista jatkuvasti muuttuviin mediankäytön tapoihin.

Juhon erityisosaaminen liittyy useilla alustoilla toimivien digipalveluiden käyttökokemuksen kehittämiseen. Hän on työskennellyt laajoissa UX-suunnittelun ja palvelumuotoilun hankkeissa, joissa käyttökokemuksen ja asiakaspolkujen kehittäminen ovat edellyttäneet monimutkaisten taustajärjestelmien ja -prosessien muotoilua.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Juho Kässi

Blogikirjoituksissa