Skip to content

Juha Minkkinen

psykologi & psyykkinen valmentaja

Juha on työ- ja organisaatiopsykologi sekä työterveyspsykologi. Hän on opiskellut ratkaisukeskeistä ajattelua, NLP:tä ja Brain Based Coaching:a.

Juha on kartuttanut työkokemuksensa yritysten toiminnan kehittämisestä ja toimitusjohtajakurssien toteuttamisesta yrityskonsulttina ja yrittäjänä. Lisäksi hän on toiminut palvelujohtajan tehtävässä vajaan 10 vuoden ajan sekä omaa pitkän kokemuksen sopeutumisvalmennusten ja ammatillisen kuntoutuksen vetämisestä. Tällä hetkellä erityiskohteena ovat esimiesvalmennukset, tiimien toimivuuden kehittäminen, kriisien hallinta ja henkilökohtaisen osaamisen coaching.

Juhan erityisosaamista on psyykkinen valmennus (SM- ja MM-tason urheilijoiden sekä joukkueiden valmennusprosesseissa yli 25 vuotta). Niitä menetelmiä hän hyödyntää esimiesten coachingissa sekä työpaikkojen valmennuksissa. Juhalla on myös paljon kokemusta EU- ja EAKR- sekä työsuojelurahaston, ja monista muista, hankkeista.

Juha, kuten kaikki Muutosjohtaminen ja haastavat tilanteet hoitotyössä -koulutuksen kouluttajat, on toiminut Sote- alalla johtoa ja työyhteisöjä tukevissa valmennus- ja ohjaustehtävissä 10–20 vuoden välillä.

 

Tulevat koulutukset, vetäjänä Juha Minkkinen

Blogikirjoituksissa