Skip to content

Juha Arikoski

Innostava johtamisen kehittäjä & työyhteisöasiantuntija

Juha on tutkijakoulutettu psykologi (PsL), työnohjaaja (STOry ja JOTO) ja tuottanut tietokirjailija useita kirjoja ja julkaisuja työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisestä. Juha on perustamansa ProArtum Oy:n toimitusjohtaja. Ennen yli 25-vuotista työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisuraansa hän toimi kymmenen vuotta oppimisen ja muistin hermostollisen perustan tutkijana sekä lehtorina Jyväskylän yliopistossa.

Juhalla on Everything DiSC®, Workplace™, WOL™, Luontaiset Taipumukset™, Peili™ ja Resilienssi™ -sertifioinnit. Lisäksi hän on rakentanut 360/270-arviointeja usealle organisaatiolle ja kehittänyt niihin erityisen vaikuttavia purkumenettelyjä. Hän on suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon, Myynnin ammattitutkinnon ja AaltoJOKO® 67-ohjelman.

Juhan erikoisosaamista ovat johtoryhmien, johtamisen, esihenkilötyön, tiimien ja työyhteisöjen toimivuuden ja toimijuuden kehittäminen, muutoksessa johtaminen ja strategian simplementointi, johdon, esihenkilöiden ja tiimien työnohjaaminen sekä johdon ja esihenkilöiden työnohjaajien kouluttaminen.

Juhan mielestä johtaminen on yksinkertaistettuna asioiden näkyväksi tekemistä ja edellyttää vahvaa ymmärryttämistä.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Juha Arikoski

Blogikirjoituksissa