Skip to content

Eeva-Liisa Markkanen

Koulujen hyvinvointityön asiantuntija

Eeva-Liisa Markkanen on työskennellyt pitkään kouluhyvinvointiin liittyvien teemojen parissa. Hän toimi Kansallisessa koulutuksen arviointikeskuksessa koulupoissaolojen ennaltaehkäisyn ja puuttumisen toimintatapoja tarkastelleen sitouttavan kouluyhteisötyön arvioinnin projektipäällikkönä.

Tällä hetkellä Eve työskentelee Vantaan kaupungilla opetustoimen asiantuntijana erityisesti tiedolla johtamiseen liittyvien kehittämistehtävien parissa. Aiempien työtehtäviensä myötä hänellä on kokemusta kouluhyvinvointiin liittyvien kehittämishankkeiden toteuttamisesta sekä opettajien kouluttamisesta kiusaamisen ehkäisyn, oppilaiden vertaissuhteiden tukemisen sekä oppilaiden osallisuuden teemoista.

Eeva-Liisa on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Koulupoissaoloihin liittyvien arviointiraporttien ja artikkeleiden lisäksi Eeva-Liisa on kirjoittanut useita koulujen henkilöstölle suunnattuja materiaaleja ja oppaita oppilaiden vertaissuhteiden tukemiseen, kiusaamisen ehkäisyyn sekä lasten ja nuorten osallisuuden edistämiseen liittyen.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Eeva-Liisa Markkanen

Blogikirjoituksissa