Skip to content

Aino Pajukangas

Suomen laaja-alaisimpia viestinnän ammattilaisia

Aino on viestintäyrittäjä ja valmentaja, jonka taikavoima on tehdä asiakas tunnetuksi. Aino on pohjakoulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri sekä jatkokoulutukseltaan ratkaisukeskeinen valmentaja. Hän on suorittanut myös yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon sekä yrittäjän ammattitutkinnon.

 Yli 20 viime vuoden aikana Aino on työskennellyt suomalaisen yrityselämän näköalapaikoilla toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä ja -johtajana valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä, muun muassa Helsingin Sanomissa, VR-konsernissa ja Suomen Nestléllä. Vuodesta 2018 alkaen hän on työskennellyt oman yrityksensä viestintätoimisto Aivelan kautta konsulttina ja kouluttajana viestinnän strategisen suunnittelun, mediasuhteiden ja sisältömarkkinoinnin parissa.

Ainon ammatillinen intohimo on auttaa yrityksiä ja yksilöitä saamaan äänensä kuuluviin somessa ja mediassa. Yrittäjänuransa aikana hän on pitänyt kymmeniä valmennuksia asiakasyrityksilleen. Ainon koulutuksia pidetään selkeinä, hyödyllisinä, käytännönläheisinä ja ajatuksia herättävinä. Ainolta on juuri ilmestynyt asiatuntijabrändin rakentamiseen liittyvä tietokirja Suunnannäyttäjät, jonka koulutuksen osallistujat saavat osana koulutusmateriaaleja.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Aino Pajukangas

Blogikirjoituksissa