Skip to content

Virpi Ojakangas

kokenut johtajuustaidon kehittäjä ja valmentaja

Virpi Ojakangas on johtajuustaidon kehittäjä, esiintyjä ja sertifioitu valmentaja. Hänellä on mittava 15 vuoden ura yritysmaailmassa henkilöstö- ja viestintäjohdon tehtävissä sekä Suomessa että kansainvälisessä roolissa. Tänä aikana Virpille kertyi kokemusta muun muassa hänen alaisuudessaan olleiden osastojen päälliköiden ja johtoryhmän kanssa työskentelystä sekä valmentavan johtamisen kehittämisvastuusta.

Johtamistehtävien ajalle osunut maailman laajuinen taantuma pakotti opettelemaan vaikeiden asioiden käsittelyä, viestintää ja epäonnistumisen sietämistä. Vaikea taloudellinen tilanne heijastui myös henkilöstökyselyiden tuloksiin. Henkilöstö- ja viestintäjohtajana karttui runsaasti tietämystä heikkojenkin työyhteisökyselyiden viestinnästä ja tulosten jatkokäsittelystä organisaation eri tasoilla.

Ojakangas aloitti työuransa huippu-urheilun parissa toimien eri ikäisten lentopallomaajoukkueiden ja valmennuskeskuksen päävalmentajana sekä kansainvälisenä valmentajakouluttajana. Virpi on kansainvälisesti sertifioitu business coaching- yrittäjä, Freia Oy:n asiantuntija ja yrityksen Ojakangas Coaching Oy perustaja.

Olen sielultani valmentaja ja siksi olen myös liiketoimintaympäristössä keskittynyt johtamisen ja osaamisen kehittämiseen. Valmennukseni tavoitteena on parantaa työyhteisön vuorovaikutusdynamiikkaa sekä tuloksellista ja tavoitteellista toimintaa. Haluan vaikuttaa myönteisesti luottamuksen ilmapiiriin ja työyhteisön ihmissuhteisiin.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Virpi Ojakangas

Blogikirjoituksissa