Skip to content

Vilhelmiina Wahlbeck

johtaja, viestintä, vastuullisuus ja brändin kehitys, DNA Oyj

Vilhelmiina vastaa DNA:n viestinnästä, vastuullisuudesta ja brändin kehityksestä. Hänellä on ollut keskeinen rooli DNA:n yrityskulttuurin muutoksessa luottamukseen ja avoimuuteen perustuvaksi. Työn tuloksena DNA valittiin vuonna 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen parhaaksi työpaikaksi suurten organisaatioiden sarjassa. Hänelle sisäinen viestintä ja aito vuorovaikutus ovatkin avainasemassa yrityskulttuurin ja sitä kautta yrityksen menestyksen rakentamisessa.

Vilhelmiina on ikuinen optimisti ja tehopakkaus, joka ei jätä mitään työtä hoitamatta. Hänen äitinsä tapasi usein sanoa ”Antaa hevosen murehtia, kun sillä on isompi pää”, mistä on muodostunut Vilhelmiinallekin tärkeä lause.

Vilhelmiina kirjoittaa suosittuja blogeja dna.fi/elamaa -sivustolla, kuten:

Kenelle sinä olet tärkein

Työ ei määritä ihmisen arvoa

Pehmopomoilua

Vilhelmiinalle tärkeää on myös vapaaehtoistyö. Hänelle onkin ilo toimia Lasten ja nuorten säätiön hallituksessa. Hän on ollut myös yli 10 vuotta lastensa ensin päiväkodin ja sen jälkeen koulun vanhempainyhdistyksessä, ja hän epäileekin tämän tehtävän jatkuvan, vaikka lapset siirtyisivät kokonaan uusiin opiskelupaikkoihin. Vapaa-ajallaan hän tykkää ulkoilusta, matkustelusta ja kaikenlaisten pienten projektien keksimisestä – niin mökillä kuin kotona.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Vilhelmiina Wahlbeck

Blogikirjoituksissa