Skip to content

Vilhelmiina Wahlbeck

Viestintäjohtaja, DNA

Keskeinen rooli DNA:n yrityskulttuurin muutoksessa luottamukseen ja avoimuuteen perustuvaksi

Vilhelmiina vastaa DNA:n viestinnästä ja yritysvastuusta. Hänellä on ollut keskeinen rooli DNA:n yrityskulttuurin muutoksessa luottamukseen ja avoimuuteen perustuvaksi. Työn tuloksena DNA valittiin vuonna 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen parhaaksi työpaikaksi suurten organisaatioiden sarjassa. Hänelle sisäinen viestintä ja aito vuorovaikutus ovatkin avainasemassa yrityskulttuurin ja sitä kautta yrityksen menestyksen rakentamisessa.

Vilhelmiina on ikuinen optimisti ja tehopakkaus, joka ei jätä mitään työtä hoitamatta. Hänen äitinsä tapasi usein sanoa ”Antaa hevosen murehtia, kun sillä on isompi pää”, mistä on muodostunut Vilhelmiinallekin tärkeä lause.

Vilhelmiina kirjoittaa suosittuja blogeja dna.fi/elamaa -sivustolla, kuten:

Kenelle sinä olet tärkein

Työ ei määritä ihmisen arvoa

Pehmopomoilua

Vilhelmiinalle tärkeää on myös vapaaehtoistyö. Hänelle olikin ilo päästä vuoden alusta Lasten ja nuorten säätiön hallituksen jäseneksi. Jo ennestään hänellä on ollut jo vuosia vastuullinen tehtävä olla lapsensa päiväkodin vanhempainyhdistyksen leivontavastaava. Vapaa-ajallaan hän tykkää ulkoilusta, matkustelusta ja kaikenlaisten pienten projektien keksimisestä – niin mökillä kuin kotona.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Vilhelmiina Wahlbeck

Blogikirjoituksissa