Skip to content

Tomi Dahlberg

Pitkän linjan kansallinen ja kansainvälinen IT-vaikuttaja

KTT Tomi Dahlberg on hallitusammattilainen finanssi- ja IT-alan yrityksissä (Directors Institute Finland – Hallitusammattilaiset ry) ja tietojärjestelmätieteen professori Turun kauppakorkeakoulussa erikoistumisalanaan IT:n ja digitaalisen liiketoiminnan johtaminen.

Tomi Dahlberg on valtakunnallisen ICT Leaders Finlandin (ILF) puheen­johtaja ja on ollut CIO of the Year ja vuoden digijohtaja valinta­raatien puheenjohtaja vuodesta 2005. TiVi-lehti on valinnut hänet vuodesta 2005 alkaen 16 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen 100 merkittävimmistä IT-vaikuttajista. Hän on työskennellyt ammattijohtajana yli 30 vuotta ohjelmisto­teollisuudessa, finanssialalla, teleliiketoiminnassa, nano­teknologisessa, muoviteollisuudessa ja johdon konsultoinnissa aloitettuaan uransa opiskeluaikana ohjelmoijana ja systeemi­suunnittelijana.

“Työhistoriani punainen lanka on IT:n ja digitalisaation soveltaminen liike­toimintaan ja tämän toiminnan johtaminen. Vaikka teknologia luo rajat sille, mitä voimme kulloinkin tehdä, puutteet ja ongelmat  johtuvat lähes yksinomaan huonosta johtamisosaamisesta. Pyrin toiminnallani ratkaisemaan tämän ongelman.”

Tulevat koulutukset, vetäjänä Tomi Dahlberg

Blogikirjoituksissa