Skip to content

Susanna Grundström

Kunnianhimoinen HR-ammattilainen

Olen tehnyt HR generalistin töitä henkilöstöpäällikön, business partnerin ja henkilöstöjohtajan tehtävissä reilun kymmenen vuoden ajan. Konsultointiin ja liiketoiminnan vetämiseen siirryin parisen vuotta sitten ja tällä hetkellä työtehtäviini kuuluu Sofigaten Human Capital Management liiketoiminnan kehittäminen ja myynti. Missioni on vahvistaa HR:n roolia yrityksissä nimenomaan strategisena johtajana, ei ainoastaan strategian toteuttajana. Uskon, että suurimman osan HR-työstä pystyy automatisoimaan ja tullaankin automatisoimaan tulevien vuosien aikana.

Innostun kaikesta visionäärisestä varsinkin, kun sitä pääsee tekemään jonkun toisen kanssa yhdessä tai tiimityönä. Maaliskuussa 2021 julkaisemamme HR whitepaper saavutti suuren menestyksen ja nyt viemme tekstiä eteenpäin ihan täysimittaiseksi kirjaksi asti.

Olen äärimmäisen liiketoimintalähtöinen ihminen, mitään ei mielestäni HR:ssä kannata tehdä, jos sillä ei ole selkeää liiketoimintahyötyä. HR:stä pitäisi tehdä tulosvastuullinen bisnesyksikkö ja yksi osa tätä yhtälöä on teknologioiden täysimääräinen hyödyntäminen.

Työelämän mottoni on se, että pitää olla rohkea ja ajatella tarpeeksi kunnianhimoisesti. Käytännön asiat järjestyvät kyllä, mutta jollain pitää olla iso ambitio ja draivi viedä asioita eteenpäin, muuten mikään ei kehity. Parasta on silloin, kun saa muut mukaan!

Tulevat koulutukset, vetäjänä Susanna Grundström

Blogikirjoituksissa