Skip to content

Riitta Syrén-Laine

työelämän kehittäjä

Riitalla on yli 10 vuoden kokemus henkilöstöpäällikkönä ja -konsulttina yksityisellä sektorilla. Vuodesta 2010 alkaen hän on toiminut työelämän kehittäjänä johdon, esimiesten sekä työyhteisöjen valmentajana ja ohjaajana. Osaamisen ja kiinnostuksen erikoisaloina ovat esimiesten johtamistaitojen kehittäminen, työyhteisöjen valmennukset, muutosjohtaminen sekä yksilö- ja ryhmätyönohjaukset ja coaching. Riitta on toiminut useissa Sitran ja EU / ESR – hankkeissa.

Riitta työelämän kehittäjä ja työyhteisövalmentaja, KM. Opintojansa hän on täydentänyt työyhteisöjen työnohjaus- ja prosessikonsultaatio -koulutuksessa sekä suorittamalla ammatillisen opettajakoulutuksen ja opiskellut ratkaisukeskeisyyttä ja projektijohtamista.

Riitan ajatuksia työelämästä siivittää pitkälle vanha sanonta: ”Kun muutoksen tuulet puhaltavat, on parempi rakentaa tuulimyllyjä kuin pystyttää suojamuureja. Kun rakennamme tietoisesti tulevaisuutta siellä, missä voimme vaikuttaa, tuo se meille onnistumisia, osaamista ja uusia yhteistyön mahdollisuuksia, joka vahvistaa puolestaan hallinnan tunnetta.”

Riitta, kuten kaikki Muutosjohtaminen ja haastavat tilanteet hoitotyössä -koulutuksen kouluttajat, on toiminut Sote- alalla johtoa ja työyhteisöjä tukevissa valmennus- ja ohjaustehtävissä 10–20 vuoden välillä.

 

Tulevat koulutukset, vetäjänä Riitta Syrén-Laine

Blogikirjoituksissa