Skip to content

Petter Lindblad

RPA Analyst, Outotec

Petter Lindblad on työskennellyt Outotecilla vuodesta 2015 lähtien.  Hän on Outotec-uransa aikana työskennellyt sekä myyntireskontrassa että kirjanpidossa. Ohjelmistorobotiikkaan Petter tutustui vuoden 2016 syksyllä, kun Outotec pilotoi ensimmäisen kerran ohjelmistorobotiikan käyttöä ja täysipäiväisesti Petter on työskennellyt ohjelmistorobotiikan parissa keväästä 2018. Petter on valmistunut Hankenilta maisteriksi vuonna 2016 pääaineenani kirjanpito. Ennen Outotecia hän työskenteli muun muassa Metsä Groupissa keväästä 2012 syksyyn 2013 myyntireskontrassa sekä kesällä 2014 rahoitusosastolla.

Petter innostuu työssään uusien ratkaisujen löytymisestä. Hän on ollut mukana kehittämässä robotteja useammalle taloushallinnon osa-alueelle ja on palkitsevaa nähdä robotti toiminnassa sekä työn tilaajan innostuneisuus, kun prosesseja on pieniltä osin saatu parannettua. Jatkossa hän haluaisi nähdä, että prosessiautomaation avulla työntekijöille voitaisiin tarjota yhä mielekkäämpiä työtehtäviä, joissa jokaisen työntekijän vahvuudet pääsisivät parhaalla mahdollisella tavalla esille.

Työ ohjelmistorobotiikan parissa on opettanut Petterille tietojärjestelmiä ja loogista päättelyä. Näitä taitoja on tarvittu yhdessä taloushallinnon osaamisen kanssa, jotta robotti-infrastruktuurin pystytys sekä robottien teko on ollut mahdollista. Tukena on ollut myös päteviä ihmisiä omilta erikoisaloiltaan. Petterin motto onkin näin ollen, että aluksi mahdottomilta tuntuvien asioiden pohtiminen yhdessä johtaa ratkaisujen löytymiseen sekä kaikkien kehittymiseen.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Petter Lindblad

Blogikirjoituksissa