Skip to content

Jenni Levävaara

tv:stä tuttu hyvinvointivalmentaja

Jenni Levävaara valmentaa asiakkaitaan yli 20 vuoden kokemuksella kohti parempaa hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Jenni on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jotta hänen asiakkaansa voivat olla parhaita versiota itsestään ja toteuttaa unelmiansa. Hänen valmennuksensa rakentuvat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta: kehon, mielen, ravinnon ja energian kautta saavutetusta tasapainosta – unohtamatta sydämen paloa ja sielun viisautta. Tehokkaasti pienin muutoksin suuriin tuloksiin.

Jenni Levävaaran tahotila on löytää ratkaisuja asiakkailleen. Hän kehittää ja vien ammattitaitoaan jatkuvasti yhä korkeammalle tasolle kouluttautumalla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jenni on yrittäjä, hyvinvointi­valmentaja, liikunnanohjaaja, FAF Personal Trainer, Licensed Sports Performance Coach, Licensed Trainer of NLP, Lincensed Advanced NLP Therapeutic Specialist, LAB Profile Practitioner, henkinen valmentaja ja ravintovalmentaja, nivelliikkuvuuteen erikoistunut koulutettu hieroja ja aromaterapeutti. Hän on myös ainutlaatuisen ja elämyksellisen kokous- ja hyvinvointikeskus Rahgamo Resortin perustaja.

Jenni tarjoaa yrityksille hyvinvointia lisääviä luentoja, liikuntahetkiä sekä laajempia valmennuskokonaisuuksia. Hän myös auttaa yrityksiä rakentamaan parempaa hyvinvointia koko organisaatiolle, niin että työmotivaatio kasvaa ja sairaspoissaolot vähenevät. Jennin valmennuksessa saa potkua päivään ja virkeyttä viikkoon.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Jenni Levävaara

Blogikirjoituksissa