Skip to content

Jari Myllyniemi

päihderiippuvuuksiin perehtynyt yleis-, urheilu- ja työterveyslääkäri

Jarilla on 40 vuoden kokemus yleis-, urheilu- ja työterveyslääkärinä kuntasektorilla, valtion palveluksessa sekä yksityissektorilla rivilääkärinä, apulaisylilääkärinä, vastaavana lääkärinä, johtavana lääkärinä ja päällikkölääkärinä. Päihderiippuvuuksia hän on hoitanut n. 17 vuoden ajan.

Päihderiippuvuuksien hoidossa Jari on ollut toteuttamassa turvallista ja tehokasta tapaa vieroittautua päihteistä ja päästä toipumiskeskeisen päihdekuntoutuksen alkuun. Jokaiselle ihmiselle pitää antaa mahdollisuus päästä päihteettömään, toipumiskeskeiseen hoitoon. Päihderiippuvuuksien hoidossa hän on ollut Avominnessä mukana kehittämässä päihteetöntä, toipumiskeskeistä hoitostrategiaa.

Erityisesti Jari on perehtynyt auttamaan potilaita vieroittautumaan päihteistä ennen varsinaisen päihdekuntoutuksen alkua. Työuransa aikana Jari on saavuttanut suuren määrän onnistuneita raitistumisia ja uuden elämän alkuja onnistuneen päihdekuntoutuksen myötä. Työssään hänet saa innostumaan alkuvaikeuksien jälkeen, kun näkee potilaiden motivoitumisen ottamaan oman elämänsä ohjat omiin käsiin oman hoitonsa onnistumiseksi.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Jari Myllyniemi

Blogikirjoituksissa