Skip to content

Henna Tolvanen

Senior Legal Counsel, Group Legal Tech and Design Lead, Fondia

”Aktiivinen osallistuminen teknologian kehitykseen ja käyttämiseen mahdollistaa sen, että juristit voivat muokata työkaluja vastaamaan paremmin omaa toimintaansa ja asiakkaidensa tarpeita.”

Henna on koulutukseltaan juristi, joka on viimeisen vuosikymmenen keskittynyt oikeusteknologian ja oikeusmuotoilun hyödyntämiseen juristityössä. Henna uskoo siihen, että tekoälyn ja ylipäätään teknologian avulla voidaan tuottaa toimivampia ja saavutettavampia juridiikan palveluita, mutta parantaa myös juristien työelämää ja työssä viihtyvyyttä. Ulkoistamalla aikaa vievät manuaaliset prosessit teknologialle, juristit voivat keskittyä olennaiseen, haastavien oikeudellisten kysymysten ratkaisemiseen.

Työkseen Henna vetää Fondialla Legal Tech & Design -tiimiä, joka auttaa asiakkaitaan muotoilemaan heidän prosessejaan ja uudistamaan perinteisiä toimintamalleja sekä löytämään juuri heille sopivaa teknologiaa prosessien tueksi. Vapaa-ajalla Henna juontaa Legal Design Podcastia, jossa keskitytään tekemään parempaa juridiikkaa ihmislähtöisemmin.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Henna Tolvanen

Blogikirjoituksissa