Skip to content

Heikki Lavanko

Lead Architect, Valtti Kumppanit Oy

Heikki on monissa liemissä keitetty IT-arkkitehti, jonka kattavan superosaamisen myötä kykenee muokkaantumaan IT-palveluiden osalta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tällä hetkellä Heikki toimii Valtilla Lead Architectina, missä yksi keskeisistä rooleista on toimia Google Cloud Platform ja Amazon Web Services erityisosaajana. Monimuotoiset ympäristöt ovat Heikin kattavan IT-uran aikana tulleet tutuiksi, minkä myötä Heikille on kasvanut erikoisvoimia kokonaisuuksien hahmottamiseen.

IT-alan termikoukeroita vilisevissä aiheissa voi olla vaikea pysyä kartalla ja oikeassa tilanteessa Heikki muokkaantuu kohdeyleisön mukaisesti välittämään viestin ymmärrettävästi ja varmasti niin, että kaikki saavat samaa intoa omaan tekemiseensä. Heikki innostuu uusista teknologioista ja varsinkin havainnoista, mitkä uusien teknologioiden käyttöönoton jälkeen on nähty tuloksina.

Heikin motto hoitaa käsin suoritettavat tehtävät vain yhden kerran ja mikäli samaa tehtävää on tarvetta toistaa, niin sille on löydyttävä joku manuaalityötä vähentävä menetelmä – ”Pahinta on, jos turha työ menee hukkaan!”

Tulevat koulutukset, vetäjänä Heikki Lavanko

Blogikirjoituksissa