Skip to content

Arto Hartikainen

optometristi, B.Sc.Optom (U.S.), MOptom -candidate, KYS, silmätautien poliklinikka

Arto Hartikainen on pitkän linjan ansioitunut optometristi. Hän on työskennellyt koko uransa ajan Kuopiossa, aluksi eri optikkoliikkeissä ja nykyisin KYS:n silmätautien poliklinikalla. Tämän ohella Hartikainen on opettanut ja luennoinut huomattavan paljon, niin optikoille, silmälääkäreille kuin sairaanhoitajillekin.

Omaa ammattitaitoa Hartikainen on kehittänyt aktiivisesti. Vuonna 2012 hän  suoritti B.Sc. in Optometry  -tutkinnon USA:ssa  Salus Universityyn, Philadelphiaan. Vuonna 2017 hän suoritti samaan yliopistoon lisäkoulutuksen ”Specialized Training in Posterior Segment Disease” . Tänä vuonna hän valmistuu Oulun AMK:sta ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetystä koulutuksesta, Master on Health Care, Clinical Optometry -tutkintoon, lyhyemmin  MOptom-tutkinto.

Arto Hartikainen valittiin Vuoden Optikoksi vuonna 1999. Vuonna 2012 hän sai optisen alan toimialajärjestön hopeisen ansiomerkin optometristin toimenkuvan kehittämisestä Suomessa. Samana vuonna hänet palkittiin stipendillä Salus Universityssä , ”International Studies Excellence Award”.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Arto Hartikainen

Blogikirjoituksissa