Skip to content

Antti Karppinen

Yksi Suomen parhaista tekoälykuvittajista

Antti on palkittu kansainvälisen uran tehnyt valokuvaaja / Digital Artist / Kouluttaja. Antti kuvaa ja kouluttaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on voittanut mm. kahdesti kultaa World Photographic Cup:in kuvituskuva-sarjassa, sekä valittu Euroopan parhaaksi ammattikuvaajaksi vuonna 2021.

Hänen työnsä yhdistää usein valokuvausta digitaaliseen taiteeseen luoden herättäviä ja kertovia kuvia. Taiteellisten luomustensa lisäksi Antti tunnetaan uraauurtavasta työstään tekoälyllä luotujen kuvien parissa. Hän on digitaalisen taiteen tekoälyn integroinnin eturintamassa, työntäen teknologian ja luovuuden mahdollisuuksien rajoja.

Tekoälytyönsä lisäksi Karppinen on kysytty kouluttaja valokuvaus- ja digitaalitaideyhteisössä. Hän pitää työpajoja ympäri Eurooppaa, ja ne ovat jatkuvasti loppuunmyytyjä, mikä heijastaa hänen asiantuntemustaan ja suosiotaan alalla. Hän jakaa oivalluksia luovaan prosessiinsa ja auttaa muita hiomaan taitojaan, tehden merkittävää vaikutusta nouseviin taiteilijoihin ja luovien alojen ammattilaisiin. 

Tulevat koulutukset, vetäjänä Antti Karppinen

Blogikirjoituksissa