Skip to content

Annukka Palm

työoikeusjuristi, litigaattori & erinomainen kouluttaja, Vestra

Annukka on Vestran osakas, työoikeusjuristi ja litigaattori, joka on avustanut pitkäaikaisia asiakkaitaan jo yli 20 vuoden ajan monenlaisissa työoikeuden kiemuroissa. Pakollisista henkilöstösuunnitelmista ja syrjintään liittyvistä teemoista Annukka on luennoinut jo yli 10 vuoden ajan. Vaikeat juridiset kysymykset ja työpaikkojen haastavien tilanteiden ratkominen saavat Annukan innostumaan – työoikeus on aina elämänmakuista työtä!

Iso osa Annukan työstä kuuluu riidanratkaisuun eri tuomioistuimissa. Hän hoitaa pääasiassa työsuhdeasioihin ja   toimitusjohtajasopimuksiin liittyviä erimielisyyksiä, sovintoneuvotteluja, oikeudenkäyntejä, työrikosoikeudenkäyntejä sekä sovittelumenettelyjä.

Annukalla on laaja kokemus erilaisten, usein strategisesti merkittävien organisaatiomuutosten ja yrityskauppojen jälkeisten harmonisointihankkeiden läpiviennistä, yhteistoimintaneuvotteluista, vaikeista työsuhteen päättämistilanteista sekä toimitusjohtajasopimuksiin liittyvistä asioista. Työoikeudellisen dokumentaation laatiminen, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinta, pakolliset henkilöstösuunnitelmat, työaika-asiat ja palkitsemiseen liittyvät työoikeudelliset kysymykset ovat myös osa hänen arkipäiväänsä – tavoitteena välttää riitoja.

Annukka puhuu liiketoimintalähtöisen HR:n puolesta, ja pyrkii löytämään pykäläviidakosta suoraviivaisia neuvoja. Annukka on erinomainen neuvottelija ja pidetty kouluttaja.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Annukka Palm

Blogikirjoituksissa