Skip to content

Teemu Paatela

ortopedian ja traumatologian erikoisalajohtaja, Suomen Terveystalo

Teemu Paatela toimii Terveystalon tuki- ja liikuntaelinliiketoiminnan johtajana, ortopedian ja traumatologian erikoisalajohtajana. Hän on perehtynyt alaraajaongelmiin ja polven alueen kirurgiaan.

Teemu valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2003 ja erikoistui ortopediaan ja traumatologiaan, valmistuen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäriksi vuonna 2011. Hän on myös opiskellut laajasti johtamista Helsingin yliopistossa sekä Aalto-yliopiston ja Suomen lääkäriliiton järjestämissä täydennyskoulutuksissa.

Ennen Terveystalolle siirtymistään Teemu työskenteli Hus:n alaraajaortopedian osastolla vastuuna mm. tähystys- ja jalkateräortopedian yksikön toiminta. Hän on toiminut myös vakuutusyhtiö Fennian asiantuntijalääkärinä 5 vuotta. Teemu on toiminut aktiivisesti Suomen Ortopediyhdistyksessä, hallituksessa 2011-2014 ja yhdistyksen koulutustoiminnassa.

Teemu tekee aktiivisesti ortopedian alan tutkimusta. Vertaisarvioituja julkaisuja kansainvälisissä lehdissä on kertynyt 10, jotka käsittelevät mm. polvileikkauksia.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Teemu Paatela

Blogikirjoituksissa