Skip to content

Riku Rauhanen

Senior Associate, Bird & Bird

Asianajaja Riku Rauhanen työskentelee Bird & Bird Asianajotoimiston tietosuojatiimissä sekä kaupallisten sopimusten tiimissä. Ennen asianajajan uraansa Bird & Birdillä hän on työskennellyt in-house juristina kansainvälisessä pörssiyhtiössä. Riku on erikoistunut tietosuojan ja kaupallisten sopimusten lisäksi myös EU:n datalainsäädäntöön kuten tekoälyä koskevaan sääntelyyn sekä EU:n datasäädökseen. Hän on avustanut useissa merkittävissä ja kriittisissä toimeksiannoissa, joista monet ovat saaneet myös paljon huomiota mediassa.

Riku toimii kouluttajana juristeille suunnatuissa juridisissa koulutuksissa sekä luennoitsijana yliopiston luennoilla. Hän on suorittanut CIPP/E tietosuojasertifikaatin ja toimii myös sertifikaattia koskevien valmentavien koulutusten vetäjänä.

Riku on pitänyt lukuisia tietosuojaa ja EU:n datalainsäädäntöä koskevia koulutuksia erilaisille kohderyhmille. Kokemus sekä juristien että muiden alojen asiantuntijoiden kanssa työskentelystä näkyy siinä, että Riku osaa esittää vaikeatkin asiat ymmärrettävästi.

https://www.twobirds.com/fi/people/r/riku-rauhanen

Tulevat koulutukset, vetäjänä Riku Rauhanen

Blogikirjoituksissa