Skip to content

Olli Sovijärvi

lääkäri, kirjailija

Yksi kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneereista Suomessa

Olli on suorittanut mm. John F. Kennedy Universityssä erityisesti psykologiaan ja filosofiaan keskittyvän integraaliteorian tutkinnon. Lukuisat esiintymiset mediassa, sosiaali- sen median artikkelit sekä Suomen ensimmäinen terveysaiheinen podcast ovat luoneet ihmisille tietoisuutta siitä, mitä terveydenhoito voi parhaimmillaan olla.

Olli on myös konsultoinut useita eri hyvinvointialan ja terveysteknologian yrityksiä ja palveluntuottajia. Tällä hetkellä hän keskittyy ensisijaisesti ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävien sisältöjen tuotantoon. Olli pitää myös koulutustilaisuuksia ja esitelmiä erityisesti biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, ravintokysymyksistä sekä suoliston tasapainon hoidosta.

Olli Sovijärvi on julkaissut lukuisia tietokirjoja sekä suomeksi että englanniksi. Näitä ovat muun muassa 550-sivuinen ”ihmisen puuttuva käyttöopas” Biohakkerin käsikirja (2016) ja Biohacker’s Handbook (2019), Biohakkerin stressikirja (2018), Biohakkerin flunssaopas (2020), Biohakkerin ravitsemusopas (2022) sekä englanninkieliset e-kirjat Biohacker’s Brain Nutrition Guide (2022) ja Biohacker’s Nutrition Guide (2023).
Lisäksi Olli työstää tällä hetkellä massiivista ja kokonaisvaltaista kirjaa resilienssistä; kirjan työnimi on The Resilient Being ja sen on määrä tulla ulos vielä vuoden 2023 loppupuolella. Lähemmäs 1000-sivuinen teos on kansainvälinen ja englanninkielinen.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Olli Sovijärvi

Blogikirjoituksissa