Skip to content

Mikko Tiihonen

tuotekehitysjohtaja, hallituksen puheenjohtaja, Forsante

Mikko on Forsante Oy:n perustaja. Hän on koulutukseltaan erikoislääkäri, joka on opiskellut myös tietojenkäsittelytiedettä ja toiminut terveydenhuollon tietotekniikan parissa 1980-luvulta alkaen.

Mikko on auttanut terveydenhuoltoa parantamaan prosesseja tietotekniikan ja Forsanten älykkään automaation avulla. Hänen asiantuntemuksessaan lääketieteellinen osaaminen yhdistyy teknologian ymmärrykseen ja käytännön kokemukseen vaativista tuotekehitysprojekteista. Näissä projekteissa syntyneet ratkaisut ovat tuottaneet suuria tuottavuusloikkia potilaiden hoidon eri vaiheissa. Nykyään Mikko kehittää Forsante Oy:ssä pitkäaikaissairauksien hoidon kliinisten prosessien automaatiota uuden sukupolven symbolisen tekoälyn avulla.

Mikko on Suomen Terveydenhuollon Tietotekniikan Edistämisyhdistys STEDI ry:n hallituksen jäsen, Suomen Tekoälyseuran perustajajäsen ja Association for Computing Machineryn pitkäaikainen jäsen. Vapaa-aikana hän soittaa J.S. Bachin musiikkia pianolla ja purjehtii kesäisin Itämerellä.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Mikko Tiihonen

Blogikirjoituksissa