Skip to content

Laura Huomo

Partner, Head of Energy Helsinki, Bird & Bird

Laura työskentelee osakkaana Helsingin toimiston Kiinteistöt ja infrastruktuuri -ryhmässä ja toimii Energia -praktiikan vetäjänä. Lisäksi hän työskentelee Yritysjärjestelyt ja yhtiöoikeus -ryhmässä pääoma- ja velkaliitännäisissä toimeksiannoissa.

Lauralla on 20 vuoden kokemus työskentelystä sekä pohjoismaisissa että kansainvälisissä asianajotoimistoissa. Hän työskentelee energiayhtiöiden, kuntien, kuntayhtiöiden sekä valtioiden kanssa luoden menestyksekkäitä ratkaisuja energia-alan murroksessa. Hän avustaa asiakkaitaan regulatorisissa asioissa, projektirakenteissa, oikeudellisten riskimatriisien kanssa sekä energia-alan yritysjärjestelyiden transaktioissa. Lisäksi hän auttaa asiakkaitaan listautumisprojekteissa, osake- ja merkintäoikeusanneissa sekä joukkovelkakirjalainojen kanssa. Suureksi ilokseen useat energiayhtiöt ovat kääntyneet pääomamarkkinoiden puoleen osana strategisia ratkaisujaan. Näissä projekteissa Laura pystyy yhdistämään kaksi vahvinta osaamisaluettaan, energiasektorin ja pääomamarkkinat.

Seurattuaan sekä energiasektoria että pääomamarkkinoita kahden vuosikymmenen ajan, Laura voi tarjota asiakkailleen vahvaa osaamistaan alati muuttuvilla energiamarkkinoilla.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Laura Huomo

Blogikirjoituksissa