Skip to content

Kati Kalliomäki

viestintäjohtaja, Verohallinto

Kati Kalliomäki kyseenalaistaa mieluusti viestintään liittyviä uskomuksia kuten sen, että viestintäympäristöstä on tullut entistä vaikeammin hallittavaa ja että kaikkialla vallitsee kaaos. Hän kertoo nauttivansa täysillä kommunikaation käänteistä eikä hevin vaihtaisi työtään mihinkään. Tällä hetkellä viestinnän sisältö löytyy kansakunnan verotulojen aitiopaikalta Verohallinnosta, jota on tituleerattu mm. Suomen vuorovaikutteisimmaksi viranomaiseksi, joskus jopa räväkäksi.

Toinen Katia kiusaama väittämä koskee työyhteisöviestintää: sisäinen on ulkoista ja ulkoinen sisäistä. Hän on sitä mieltä, että yleistys päästää ajattelun liian helpolla. Työyhteisössä saattaa piillä löytämättömiä helmiä, jotka jäävät pimentoon ulkoisten viestintävoittojen jahtaamisen kiihkossa.

Pitkän linjan viestintäammattilaisena Katia ovat matkan varrella kiinnostaneet ja innostaneet niin kuivien aiheiden journalismi, asiantuntijatiedon viestintä kuin luova ilmaisukin. Hän syttyy yhteiskunnallisesta missiosta ja iloitsee, kun saa tehdä töitä kaltaistensa parissa.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Kati Kalliomäki

Blogikirjoituksissa