Skip to content

Kalle Virtanen

Head of Financial Services, Legal, EY Suomi

Head of Financial Services -tehtävässä lakipalveluidemme puolella Kallen vastuualueisiin kuuluvat finanssitoimialasektorin lakipalvelut kattaen Legal Managed Services-, Legal Advisory- ja Legal Function Consulting -toimintojen kehittämisen ja konseptoinnin EY:n asiakkaille ja muille sidosryhmille.

Kallen erikoisalaa ovat organisaatioiden kehittäminen vastaamaan muuttuneita liiketoiminnan tarpeita, tuloksien aikaansaaminen ja organisaatioiden tuottavuuden tehostaminen. Kallen hyvin laaja rahoitusalan osaaminen tulee edesauttamaan EY:tä luomaan finanssitoimialasektorin lakiosastoille kustannustehokkaan ja joustavan palvelumallin.

Kalle on kansainvälisesti kokenut liiketoiminnan, ihmisten ja asioiden johtaja, joka on kehittänyt asiakaskeskeisen lähestymistavan liiketoimintaan huolehtien samalla asiakastyytyväisyydestä peräänantamattomalla ja yrittäjämäisellä otteella.

Hän on aikaisemmin tehnyt pitkän uran Nordea-pankissa muun muassa juridiikan, yritysrahoituksen, regulatiivisten asioiden ja varallisuudenhoidon liiketoiminnan johtotehtävissä.

Kalle on varatuomari ja oikeustieteen kandidaatti Turun yliopistosta. Hänellä on myös LL.M.-tutkinto IPR:istä Tukholman yliopistosta sekä CEFA-analyytikon tutkinto Svenska Handelshögskolanista.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Kalle Virtanen

Blogikirjoituksissa