Skip to content

Ilkka Suvanto

Microsoft sertifioitu MCT-kouluttaja

Ilkka toimii konsulttina ja kouluttajana Microsoftin pilvituotteiden parissa pääpainona Project -tuotteet, M365 Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI), sekä Teamsin käyttö yrityksen toimintakulttuurissa. Hänellä on kokemusta Microsoft Project -sovellusten kouluttamisesta jo vuodesta 2003 lähtien.

Ilkka on käynyt puhumassa useissa eri tilaisuuksissa ja pitänyt seminaareja liittyen Microsoftin projektityökalujen tuomiin hyötyihin organisaation projektitoiminnan kehittämisessä ja prosessien jalkauttamisesta käytäntöön. Hän on myös kirjoittanut kirjan Microsoft Project Online Opas, joka käsittelee miten yritykset voivat hyödyntää Microsoftin projektituotteita projekti- ja projektisalkunhallinnassa. Lisäksi hän on toteuttanut useita kymmeniä koulutusmateriaaleja yritysten projektiliiketoiminnan kehittämiseen Microsoft Project työkalujen avulla.

Tällä hetkellä Ilkka on innostunut kertomaan Microsoftin tarjoamista uusista helppokäyttöisistä työkaluista yrityksen projektitoiminnan käyttöön. Power Platform, Teams, M365 ja Project -sovellusten avulla ratkaistaan monen eri roolin tarve saada projektien tiedot läpinäkyviksi mutta samalla helposti käytettäviksi.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Ilkka Suvanto

Blogikirjoituksissa