Skip to content

Henna Merensola

ryhmädynamiikan mestari ja oivalluttava valmentaja-fasilitaattori, Grape People Finland Oy

Koulutuksen onnistumisesta vastaa Grape Peoplen valmentaja-fasilitaattori Henna Merensola. Hennalla on valloittava tyyli pureutua erilaisten ryhmien dynamiikkaan ja antaa tilaa oivalluksille! Valmentava johtaminen on Hennaa erityisesti kiehtova aihealue. Henna haluaa olla mahdollistamassa työpajojen ja valmennusten osallistujille oivalluksia ja olla siten osaltaan luomassa parempaa työelämää.

”On hienoa nähdä, miten hyvällä ryhmätyöskentelyn ohjauksella ja tiettyjä vaiheita hidastamalla saadaan ihmiset samalle aaltopituudelle ja oikeasti keskittymään yhteisten ratkaisujen tuottamiseen ja kehittämiseen. Silloin syntyy lähes jotain taianomaista.” 

Ennen siirtymistään täysipäiväisesti fasilitoinnin maailmaan Henna toimi lähes 10 vuoden ajan finanssisektorilla esimies- ja asiantuntijatehtävissä keräten kokemusta ison organisaation kehittämis- ja ideointikulttuurista sekä monenlaisten muutosten läpivienneistä. Henna on myös laajentanut osaamistaan ulkomailla työskennellen. Hennalla on vankka 20 vuoden kokemus esiintymisestä niin teatterinäyttelijänä kuin yhtyeen solistina, joten hän on tunnetusti karismaattinen ja mukaansatempaava esiintyjä. 

Henna fasilitoi ja valmentaa fasilitointitaitoja ryhmille kasvotusten ja verkossa hyödyntäen sujuvasti asiakasryhmää parhaiten palvelevia etätyöalustoja.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Henna Karjalainen

Blogikirjoituksissa