Skip to content

Heidi Voss

Tekoälyn ja Lean-johtamisen edelläkävijä, Senior Advisor, Futurice

Heidillä on vuosien kokemus prosessien kehittämisestä. Heidin intohimona on toimintamallien kehittäminen missä korostuu ihmisten työn tukeminen, asiakaskeskeisyys sekä prosessien virtaustehokkuuden parantaminen. Viime vuosina hän on keskittynyt datan ja tekoälyn mahdollisuuksiin prosessien kehittämiseksi. Hän on tänä vuonna, yhdessä asiakkaidensa kanssa, toteuttanut prosessikehityshankkeita generatiivisen tekoälyn avulla. 

Heidi ajattelee itseään ongelmanratkaisijana, jolla on kehitysorientoitunut asenne. Heidillä on vuosien kokemus Lean-prosessien kehittämisestä ja uudelleenmuotoilusta. Joitakin  vuosia sitten hän yhdisti nämä erittäin mielenkiintoiset maailmat: tekoälyn ja datapohjaisen päätöksenteon & automaation. 

Heidi on “ihmisihminen” joka viihtyy prosessikehityksessä ja projektinhallinnassa. Heidi on joukkuepelaaja ja innostava valmentaja, hänen käsissään prosessit kääntyvät mielenkiintoisiksi, ihmisläheisiksi työtavoiksi.  

Heidin erikoisosaamisalueita ovat: Jatkuva parantaminen, liiketoiminnan prosessikehitys, liiketoiminta- ja palvelumuotoilu, projektinhallinta, Lean Six Sigma, Agile, RPA, tekoäly, koneoppiminen sekä prosessien louhinta (Process Mining). 

Tulevat koulutukset, vetäjänä Heidi Voss

Blogikirjoituksissa