Skip to content

Virtuaalitapahtumat

 

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI  TULEVAT TAPAHTUMAT

Myyntisi kasvun paras kaveri – myös virtuaalisesti.

Samaan aikaan kun kasvotusten tapaaminen ei ole suositeltavaa, on ajatusten vaihtaminen, keskusteleminen ja uudenlaisten ratkaisuiden löytäminen tärkeämpää kuin koskaan.

Onneksi meillä on kuitenkin online. Samoin kun live-tapahtumissamme, verkostoituminen, uusien yhteyksien luominen ja oikeiden ihmisten yhdistäminen on virtuaalitapahtumiemme arvokkain anti. Virtuaalisessa tapahtumaympäristössä tuomme päättäjät yhteen keskustelemaan, miltä koronan aikainen ja jälkeinen tulevaisuus näyttää ja miten pystymme kehittämään liiketoimintaa uudessa tilanteessa.

Virtuaalitapahtumissamme toteutuvat kaikki tapahtumistamme tutut kumppanuuselementit, kuten one-to-one-tapaamiset, puheenvuorot ja kumppaniständit – digiympäristössä toteutettuna. Digiympäristö tuo lisäksi merkittäviä uusia mahdollisuuksia verkostoitumiseen sekä tapahtuman sisälle rakennettuihin näkyvyys- ja osallistamisratkaisuihin.

Verkostoituminen ei jää pelkästään tapahtumapäivien varaan – konsepti mahdollistaa yhteensä neljä päivää lisää aktiivista verkostoitumisaikaa! Tapahtuma-alustalla voi sopia videotapaamisia vapaasti kenen tahansa osallistujan, puhujan tai vaikka toisen tapahtumakumppanin kanssa sekä tapahtumaa edeltävälle, että kolmelle tapahtuman jälkeiselle päivälle.

Tutustu kumppanielementteihin.

Totuus tulee asiakkaan suusta.✨

Asiakkaitamme varten näitä tapahtumia teemme, joten annetaan heille puheenvuoro – katso asiakkaidemme kommentteja virtuaalikoseptistamme 👉

Tulevat virtuaalitapahtumat.

8.9. | Virtual Event

 

 

LUE LISÄÄ

 31.8. | Virtual Event

 

LUE LISÄÄ

22.- 23.9 | Virtual Event

LUE LISÄÄ

83% uskoo virtuaalitapahtumien vakiinnuttavan paikkansa myös pandemian jälkeen.*

 

 

*Profession asiakastutkimus 02/2021

Kumppanielementit.

One-to-one tapaamistakuu. Valitse osallistujien joukosta sinua kiinnostavat päättäjät & vaikuttajat – Professio kontaktoi ja sopii tapaamiset puolestasi.

 

Virtual networking. One-2-one tapaamisten lisäksi voit sopia alustan sisällä tapaamisia vapaasti kaikkien osallistujien kanssa. Tapaamisen pidetään videotyökalulla alustan sisällä.

Matchmaking. Tekoälyä hyödyntävä matching auttaa löytämään mielenkiintoisimmat tavattavat osallistujien keskuudesta. Kumppanina voit nostaa matchingiin omia kiinnostuksia ja tekoälyä etsii sinulle sopivimmat tavattavat osallistujista.

Virtuaalinen eBooth. Virtuaalinen tapahtumaständi verkostoitumiseen. Osallistujat pääsevät tutustumaan omalla eBoothillanne edustajiinne sekä palveluihinne ja sisältöihinne.

Studio streamaus. Laadukkaasti studiossa toteutettu streamaus – Virtuaalitapahtumamme toteutetaan ammattikuvaajien kuvaamana tapahtumaa varten rakennetussa studiossa. Tapahtuman jälkeen saatte tallenteen, jonka voit katsoa milloin ja mistä vain!

ROI. Virtuaaliympäristö mahdollistaa osallistujien käyttäytymisen tarkemman ja laadukkaamman mittaamisen. Saatte kattavan raportin osallistujien käyttäytymisestä ja sisältöjänne kuluttamisesta.

 

Puheenvuoro ohjelmassa. Saa viestisi kuulumaan tehokkaasti case-puheenvuorolla ohjelmassa. Ammattituottajamme ovat apunasi räätälöimässä viestiäsi iskevään pakettiin.

Sponsoroitu sisältö. Vaikuttavia keinoja boostata näkyvyyttä tapahtuman sisällä – Virtuaaliympäristö avaa uusia, tehokkaita mahdollisuuksia kumppanisisältöjen nostamiseen tapahtuman aikana.

 

Ota yhteyttä.

Mietitään teille sopivin kumppanuusratkaisu.

Jätä yhteystietosi alle, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!