Skip to content

Livenä tai etänä — sisällöstä emme tingi.

Järjestämme kaikki vuoden 2020 tapahtumat ja koulutukset virtuaalisesti syyskuun loppuun asti — näin pystymme edelleen tarjoamaan kaikille mahdollisuuden itsensä kehittämiseen! Se, mistä emme tingi on sisältö – se on meillä edelleen kingi.

Koulutukset – erona vain välimatka.

Järjestämme kaikki  koulutukset 100 % online syyskuun loppuun asti. Etäkoulutuksissa kohtaavat osallistumisen helppous ja laadukas sisältö! Kaikki on vain yhden klikin takana – saat linkin ja ohjeet etäosallistumista varten hyvissä ajoin sähköpostiisi. Lisäksi huippukouluttajiemme esitysmateriaalit sekä tallenne ovat ladattavissa koulutuksen jälkeen – näin pääset vielä kertaamaan päivien antia. Tallenne pyritään tarjoamaan kaikista koulutuksista, mutta poikkeustilanteissa tallenteen sijaan käytössä ovat kouluttajien digitaaliset materiaalit.

Sinä päätät – tule paikan päälle tai osallistu etänä. Sama laadukas sisältö on molemmissa taattu, et jää kummassakaan vaihtoehdossa mistään paitsi. Digitaalinen alustamme tarjoaa myös mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia koulutusryhmän kesken sekä ryhmätyöt ja erilaiset harjoitukset, aivan kuten lähiopetuksessakin.

TUTUSTU KOULUTUSVALIKOIMAAMME

 

Tapahtumat – jopa enemmän mahdollisuuksia.

Kaikki tapahtumat järjestetään virtuaalisina syyskuun loppuun asti.  Virtuaalitapahtuma on huippukokemus kaikilla mausteilla: laaja kattaus alan trendeistä, uusimmat ratkaisut, verkostoituminen & kokemusten vaihto kollegojen kanssa ja nyt ajankohtaisin tieto pandemian vaikutuksista sinun alallasi.

Virtuaalitapahtumassa tuomme taskuusi myös kätevän mobiiliapin. Luo oma suosikkiohjelmasi, kysy ja kommentoi viestiseinällä asiantuntijoiltamme, tutustu kumppaneihin sekä pysy kartalla uutisista ja verkostoidu muiden osallistujien kanssa – eli et jää mistään paitsi, olit sitten inhouse tai online.

TUTUSTU MAAILMANLUOKAN TAPAHTUMIIMME

 

 

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 😊

Puh. 020 780 6220 (arkisin klo 9-15)
asiakaspalvelu@professio.fi
Palvelemme myös chatissa.