Skip to content

Tule paikan päälle tai osallistu online
– sama kingi sisältö.

Järjestämme kaikki vuoden 2020 tapahtumat ja koulutukset samanaikaisesti sekä lähitoteutuksena että digitaalisesti verkon yli – näin pystymme edelleen tarjoamaan kaikille mahdollisuuden itsensä kehittämiseen! Ja mikä parasta, nyt pystyt valitsemaan juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon osallistua. Se, mistä emme tingi on sisältö – se on meillä edelleen kingi.

Koulutukset – osallistumisen helppous ja laadukas sisältö!

Järjestämme kaikki huhti-kesäkuun koulutukset 100 % online. Online-koulutuksissa kohtaavat osallistumisen helppous ja laadukas sisältö! Kaikki on vain yhden klikin takana – saat linkin ja ohjeet etäosallistumista varten hyvissä ajoin sähköpostiisi. Lisäksi huippukouluttajiemme esitysmateriaalit sekä tallenne ovat ladattavissa koulutuksen jälkeen – näin pääset vielä kertaamaan päivien antia. Tallenne pyritään tarjoamaan kaikista koulutuksista, mutta poikkeustilanteissa tallenteen sijaan käytössä digitaalisena kouluttajien materiaalit.

Kaikissa syksyn 2020 koulutuksissa tarjolla sekä lähi- että online-osallistumismahdollisuus.  Sama laadukas sisältö on molemmissa taattu, et jää kummassakaan vaihtoehdossa mistään paitsi. Digitaalinen alustamme tarjoaa myös mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia koulutusryhmän kesken sekä ryhmätyöt ja erilaiset harjoitukset, ihan kuten lähiopetuksessakin.

TUTUSTU KOULUTUSVALIKOIMAAMME

 

Tapahtumat – tule paikan päälle tai osallistu virtuaalisesti!

Kaikissa vuoden 2020 tapahtumissa on sekä lähi- että Live Stream-osallistumismahdollisuus. Valitse sinulle kätevin tapa osallistua, joka tapauksessa tarjolla huippukokemus kaikilla mausteilla: laaja kattaus alan trendeistä, uusimmat ratkaisut, verkostoituminen & kokemusten vaihto kollegojen kanssa ja nyt ajankohtaisin tieto pandemian vaikutuksista sinun alallasi.

Uutena lisänä tuomme taskuusi kätevän mobiiliapin: luo oma suosikkiohjelmasi, kysy ja kommentoi viestiseinällä asiantuntijoiltamme, tutustu kumppaneihin sekä pysy kartalla uutisista ja verkostoidu muiden osallistujien kanssa – eli et jää mistään paitsi inhouse tai online.

TUTUSTU MAAILMANLUOKAN TAPAHTUMIIMME

 

 

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 😊

Puh. 020 780 6220 (arkisin klo 9-15)
asiakaspalvelu@professio.fi
Palvelemme myös chatissa.