Skip to content

Sisällöstä emme tingi, se on meille edelleen kingi.

 

Järjestämme kaikki tapahtumat ja koulutukset syyskuuhun 2021 asti virtuaalisesti — näin pystymme edelleen tarjoamaan kaikille mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Koulutukset – meillä kouluttaudut käytännönläheisesti.

Kaikki koulutukset järjestetään virtuaalisina. Etäkoulutuksiin osallistuminen on helppoa – kaikki on vain yhden klikin takana. Digitaalinen alustamme mahdollistaa sekä ajatusten vaihdon koulutusryhmän kesken että ryhmätyöt ja harjoitukset, aivan kuten lähiopetuksessakin.

Palaa takaisin tallenteen kautta. Huippukouluttajiemme esitysmateriaalit sekä tallenne ovat ladattavissa koulutuksen jälkeen – näin pääset vielä kertaamaan päivien antia. Tallenne pyritään tarjoamaan aina, mutta poikkeustilanteissa käytössä ovat kouluttajien digitaaliset materiaalit.

TUTUSTU KATTAVAAN KOULUTUSVALIKOIMAAMME

 

 

Tapahtumat – jopa enemmän mahdollisuuksia.

Kaikki tapahtumat järjestetään virtuaalisina.  Virtuaalitapahtuma on huippukokemus kaikilla mausteilla: laaja kattaus alan trendeistä, uusimmat ratkaisut, verkostoituminen & kokemusten vaihto kollegojen kanssa ja nyt ajankohtaisin tieto pandemian vaikutuksista sinun alallasi.

Verkostoidu virtuaalisesti ja sovi tapaamisia. Verkostoitumispalvelu ehdottaa sinulle tapaamisia oman profiilisi perusteella. Myös kumppanit ovat esillä virtuaalisesti. Voit vapaasti kysyä palveluista ja sopia vaikka videotapaamisen. Tämän helpompaa uusien kontaktien luominen ei voi olla!

TUTUSTU MAAILMANLUOKAN TAPAHTUMIIMME

 

 

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme
– autamme oikeasti mielellämme 😊

Puh. 020 780 6220 (arkisin klo 9-15)
asiakaspalvelu@professio.fi
Palvelemme myös chatissa.