Skip to content

Tietosuojaselosteen laatiminen

7.9.2022 | Hybriditoteutus: Espoo & etäkoulutus

LIPUTOHJELMA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietosuojaselosteen laatiminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mitä käytännön asioita tulee ottaa huomioon tietosuojaselosteita laadittaessa?

Tietosuojaselosteen laatiminen -koulutus tarjoaa käytännönläheistä ohjeistusta tietosuojaselosteiden laadinnasta ja auttaa laittamaan oman organisaatiosi tietosuojaselosteet kuntoon ja tarvittaessa päivittämään vastaamaan nykylainsäädännön vaatimuksia. Tietosuojalainsäädäntö edellyttää rekisteröityjen informointia käsittelystä, mutta käytäntö on vaihtelevaa ja haasteita syntyy siinä, miten ja millä tasolla käsittelystä tulisi kertoa.

Tietosuojaseloste on yrityksesi tapa kertoa henkilötietojen käsittelystä rekisteröidyille eli henkilöille, joiden henkilötietoja käsitellään. Voit myös luoda luottamusta organisaatiosi tekemään vastuulliseen henkilötietojen käsittelyyn, jolloin on ensiarvoisen tärkeää, että rekisteröityjen suuntaan annettava informaatio on ajantasaista ja ymmärrettävää.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii organisaation tiedonhallinnassa työskenteleville henkilöille, jotka ovat vastuussa asiakkaiden ja henkilöstön informoinnista ja joilla on ainakin alustava ymmärrys henkilötietojen käsittelystä.

699 999 

OSTA LIPUT 

 

 

Koulutus järjestetään hybriditoteutuksena. Valitse lipputyyppi sen mukaan osallistutko etänä vai paikan päällä. Saat ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ryhmälle.

 

Hintaan lisätään laskutuslisä 8 € ja ALV (24 %). Maksuttomista tapahtumista ei peritä laskutuslisää.

MITEN

Informoin rekisteröityjä henkilötietojen käsittelystä?

MILLÄ TASOLLA

Ja miten tarkkaan henkilötietojen käsittelystä tulee kertoa?

MITEN TOIMIA

Kun rekisteröity ottaa yhteyttä ja haluaa käyttää tietosuojaoikeuksiaan?

MITÄ

Tietojen siirroista ja luovutuksista täytyy kertoa rekisteröidyille?

Ohjelma

keskiviikko 7.9.

  • 8.30
  • Tervetuloa! Ilmoittautuminen ja aamukahvi Keilarannassa
  • 8.55
  • Tervetuloa etäosallistujat! Sisäänkirjautuminen
  • 9.00
  • Rekisteröidyn informointi ja tietosuojaselosteen funktio
  • Läpinäkyvyyden vaatimus tietosuojalainsäädännössä
  • Tietosuojaselosteen sääntömääräinen sisältö ja vaatimukset
  • Asiakkaat, kameravalvonta, HR – mistä kaikesta seloste pitää laatia?
  • 10.15
  • Tauko
  • 10.30
  • Tietosuojaselosteen laatimisen perusta
  • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  • Käsittelyn oikeusperuste
  • Käsiteltävät henkilötiedot
  • 11.30
  • Lounastauko
  • 12.30
  • Tietosuojaselosteen tyypilliset kipukohdat ja oikeuskäytäntöä
  • Henkilötietojen vastaanottajat
  • Tiedon siirrot kolmansiin maihin
  • Rekisteröidyn oikeudet tietosuojaselosteessa
  • 13.45
  • Tauko
  • 14.00
  • Jatkuva tietosuojatyö
  • Tietosuojaselosteiden päivittäminen
  • Rekisteröityjen informointi selosteesta
  • Rekisteröityjen yhteydenotot
  • 14.45
  • Yhteenveto: Palautetta & keskustelua
  • 15.15
  • Koulutus päättyy

Kouluttaja

Senior Legal Counsel, lakitoimisto Fondia

Ulla Hirvelä

Ulla on lakitoimisto Fondialla työskentelevä tietosuoja- ja teknologiajuristi ja perehtynyt monipuolisesti henkilötietojen käsittelyä koskeviin kysymyksiin. Ulla vetää Fondialla tietosuojan kompetenssityötä ja suhtautuu innokkaasti uusiin teknologioihin.

Ulla on tietosuoja-asioissa kokenut kouluttaja ja hän on suorittanut arvostetun CIPP/E-sertifioinnin. Hän työskenteli aikaisemmin big4-yhtiössä, jossa johti lukuisia tietosuojan compliance-projekteja kansainvälisille sekä pienemmille yrityksille.

Senior Legal Counsel, lakitoimisto Fondia

Ulla Hirvelä

Ulla on lakitoimisto Fondialla työskentelevä tietosuoja- ja teknologiajuristi ja perehtynyt monipuolisesti henkilötietojen käsittelyä koskeviin kysymyksiin. Ulla vetää Fondialla tietosuojan kompetenssityötä ja suhtautuu innokkaasti uusiin teknologioihin.

Ulla on tietosuoja-asioissa kokenut kouluttaja ja hän on suorittanut arvostetun CIPP/E-sertifioinnin. Hän työskenteli aikaisemmin big4-yhtiössä, jossa johti lukuisia tietosuojan compliance-projekteja kansainvälisille sekä pienemmille yrityksille.

Älä usko pelkkiä myyntipuheita.

Tässä asiakaspalautteitamme!


Trustmary Reviews

Koulutuksen hinnat

SUPER EARLY BIRD

Julkinen sektori: 599 €
Yksityinen sektori: 899 €

Voimassa 8.7.2022 asti.
OSTA LIPUT

EARLY BIRD

Julkinen sektori: 649 €
Yksityinen sektori: 949 €

Voimassa 5.8.2022 asti.
OSTA LIPUT

NORMAALIHINTA

Julkinen sektori: 699 €
Yksityinen sektori: 999 €

Voimassa 7.9.2022 asti.
OSTA LIPUT
Mikä on hintaryhmäsi – julkinen vai yksityinen? Meidän määritelmän löydät täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Saat verkkokaupastamme ryhmäalennuksen automaattisesti vähintään 3 hengen ryhmille. Voit myös meilata ryhmatarjous@professio.fi – me autamme oikeasti mielellämme.

OSTA LIPUT

Laadukas koulutuskokemus paikasta riippumatta – sinä päätät missä.

Sinulla on vapaus valita: osallistu koulutukseen etänä verkon välityksellä tai paikan päällä – sama kingi sisältö molemmissa on taattu.

Toteutustapa on muovattu molempiin opetusmuotoihin soveltuvaksi eikä vuorovaikutuksellisuutta olla unohdettu. Moderni kalusto ja monikanavakamerat takaavat reaaliaikaisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen sekä kouluttajan että lähi- ja etäosallistujan kesken. Kaiken kukkuraksi hybridikoulutuksista on saatavilla tallenne, jotta voit kerrata aina tarvittaessa. Kätevää, eikö?

Valitse koulutuspaikka vapaasti – tilanteen mukaan joustavasti mistään tinkimättä! Tule paikan päälle tai valitse koulutuspaikaksi oma työpisteesi tai kotisohvasti, vain mielikuvituksesi on rajana koulutuspaikan valinnassa.

Sama laadukas sisältö  – meillä kouluttaudut käytännönläheisesti ja laadukkaasti sekä etänä että paikan päällä. Kingi sisältö on taattu, erona on vain välimatka.

Verkostoidu & harjoittele yhdessä – käytännön harjoitukset, ryhmätyöt ja workshopit on muovattu molempiin opetusmuotoihin soveltuvaksi. Valmistaudu interaktiiviseen oppimiskokemukseen!

Et ole yksin – asiakaspalvelumme ja kouluttajamme ovat tukenasi koko koulutuksen ajan, valmiina auttamaan, jos jokin huolestuttaa tai tarvitset teknistä tukea. Saat selkeät ohjeet etäosallistumiseen hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Verkostoidu virtuaalisesti  – alustalla on mahdollista chattailla ja nostaa virtuaalikättä. Lisäksi kouluttaja voi luoda pienryhmiä, kyselyitä ja äänestyksiä tarpeen mukaan.

Palaa takaisin tallenteen kautta  saat etäkoulutuksesta mukaasi tallenteen sekä digitaaliset luentomateriaalit, jotta pystyt palaamaan takaisin ja kertaamaan koulutuksen antia.

Miten koulutus suoritetaan? Toteutustapa on muovattu molempiin opetusmuotoihin soveltuvaksi eikä vuorovaikutuksellisuutta olla unohdettu. Moderni kalusto ja monikanavakamerat takaavat reaaliaikaisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen sekä kouluttajan että lähi- ja etäosallistujan kesken. Kaikki osallistujat saavat selkeät ohjeet käytännön järjestelyistä hyvissä ajoin ennen koulutusta.

Osallistun etänä – mitä minun pitää huomioida teknisten asioiden suhteen? Etäosallistujat liittyvät koulutukseen helppokäyttöisellä Zoom-palvelulla, joka on suunniteltu interaktiiviseen koulutukseen. Tarvitset hyvän, mielellään kiinteän nettiyhteyden tietokoneeseesi. Jotta kokemus on mahdollisimman vuorovaikutteinen, tarvitset webkameran ja mikrofonin. Kannettavissa tietokoneissa mikrofoni ja webkamera ovat perusominaisuuksia.

Millä selaimella etäkoulutukset toimivat? Zoom toimii Chrome-selaimella, mutta siitä on myös saatavilla sovellus. Suosittelemme työpöytäsovelluksen lataamista, jotta Zoomin kaikki vuorovaikutukselliset ominaisuudet ovat käytössäsi. Lisäksi sovelluksen kautta osallistut vaivattomasti vain syöttämällä oman nimesi. Mikäli kuitenkin osallistut selaimella, sinun tulee ensin luoda käyttäjätunnus. Jos sinulle ei ole Chrome-selainta tietokoneellasi, se kannattaa ladata hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Voiko koulutuksen suorittaa osissa? Koulutuksissa on aikataulu, mutta suurimmassa osassa etäkoulutuksista on myös kätevä tallennemahdollisuus, jonka kautta pääset kertaamaan päivien antia juuri silloin kuin sinulle sopii kahden viikon ajan.

Osallistun paikan päällä – tarvitsenko tietokoneen tai muun älylaitteen mukaan? Lähiosallistujilla on hyvä olla tietokone tai muu älylaite mukana, sillä se parantaa kontaktia etäosallistujiin ja mahdollistaa keskustelun aikaansaamisen Zoomin chatissa. Älylaite ei kuitenkaan ole pakollinen, joten älä huoli jos sinun ei ole mahdollista ottaa sellaista mukaan.

Voinko vaihtaa jälkikäteen ilmoittautumismuotoa? Olethan yhteydessä meihin kaikissa muutoksissa tai epäselvyyksissä ilmoittautumisiin liittyen. Mikäli siis haluat esimerkiksi muuttaa aiemmin ilmoittamasi osallistumismuotosi, tai et esimerkiksi tiedä minkä osallistumismuodon organisaatiosi on ilmoittanut sinulle, laitathan viestiä customerservice@professio.fi.

Keneen voin olla yhteydessä ongelmatilanteissa? Autamme mielellämme kaikissa haasteissa, joten meilaa meille osoitteeseen customerservice@professio.fi

Sijainti

Helppo tulla vaikka veneellä ⚓️

Keilaranta 1 A, 02150 Espoo

Keilaranta 1 Business Park sijaitsee meren rannalla Espoon Keilaniemessä, lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Länsimetron pysäkki ja taksiasema ovat kiinteistöä vastapäätä sekä autoille löytyy paljon parkkipaikkoja. Espoolaisille myös purjevene on mahdollinen 😊

SAAPUMISOHJEET