Skip to content

 

Sertifiointiohjelmassa kartutat omaa osaamistasi – lisäksi tästä hyötyy myös koko työyhteisösi kehittämistehtävän muodossa. Näillä vinkeillä pääset alkuun!

 

Ohjeet kehittämistehtävän aloittamiseen.

Koulutuspäivissä hankkimasi osaamisen lisäksi osoitat osaamisesi suunnittelemalla HR-toimintojen kehittämistehtävän omaan organisaatioosi. Kehittämistehtävän tavoitteena on, että kykysi HR-toimintojen kehittäjänä jalostuu sertifioinnin arvoiseksi huippuosaamiseksi!

1. Suunnittele kehittämistehtävä ohjelman teeman mukaan – koulutuspäivissä hankkimasi osaamisen lisäksi osoitat osaamisesi suunnittelemalla HR-toimintojen kehittämistehtävän omaan organisaatioosi. Saat valita kehittämisen kohteen yhdessä esihenkilöidesi, kollegoidesi tai vaikka asiakkaidesi kanssa. Tehtävä voi liittyä joko ohjelmien teemojen mukaan:

  • Osaamisen ja kyvykkyyksien kehittämiseen
  • Moderni työntekijäkokemuksen johtaminen

2. Hyödynnä valmista runkoa – kehittämistehtävän suunnittelun voit aloittaa vaikka heti ilmoittauduttuasi mukaan sertifiointikoulutuksiin. Apua kehittämistehtävän suunnitteluun saat alan parhaimmilta asiantuntijoilta. He ovat muotoilleet valmiin rungon ja ohjeistuksen, joka auttaa sinua laatimaan tehtävälle ytimekkään, mutta perustellun suunnitelman. Valmiin rungon löydät täältä

Mikäli tarvitset apua suunnitelman muotoiluun, on sinun mahdollista osallistua vapaavalintaiseen ohjaustapaamiseen. Lisätietoa löydät täältä

3. Hyväksytä omassa organisaatiossasi – laadittuasi kehittämistehtävälle ohjeiden mukaan suunnitelman, hyväksytät sen omassa organisaatiossasi esimerkiksi esihenkilölläsi tai johtoryhmässä.

4. Palauta valmis tehtävärunko ja hyväksytä arviointiraadilla – tämän jälkeen HR-alan asiantuntijoista koostuva raati arvioi kehittämistehtävän suunnitelman sertifikaattia varten. Arvioinnissa painottuu suunnitelmassa kuvatun tehtävän toteuttamiskelpoisuus suhteessa sille asetettuihin tavoitteisiin. Arviointikriteerit löydät täältä.

Kehittämistehtävän palautus on auki 3 kertaa vuodessa ja tehtävät arvioidaan aina 2 viikon kuluessa palautuksesta. Saat sertifioinnin 4 viikon kuluessa hyväksytyn kehittämistehtävän palautuksesta. Valitse näistä sinulle sopivin palautuspäivä:

  • 15.6.2023
  • 31.12.2023

Palauta tehtävä sähköpostitse osoitteeseen customerservice@professio.fi. Otsikoithan viestin seuraavasti: HR-sertifioinnin kehittämistehtävän palautus.

Hyödynnä valmista runkoa tehtävän suunnittelussa.

Tämä valmis runko auttaa sinua laatimaan tehtävälle ytimekkään, mutta perustellun suunnitelman – niin että se täyttää kaikki arviointikriteerit.

Katso suunnittelupohja

Kaipaatko apua suunnitelman muotoiluun?

Osallistu vapaavalintaiseen ohjaustapaamiseen.

Ohjaustapaamiset toteutetaan reaaliaikaisesti verkossa ja niiden kesto on 1 h. Valittavanasi on yhteensä 3 eri ajankohtaa vuodelle 2022 ja voit halutessasi osallistua vaikka jokaiseen.

Tapaamisissa kunkin ohjelman ohjausasiantuntija ohjeistaa tarkemmin kehittämissuunnitelman laadintaan. Tavoitteena on, että sinä oppijana saat tukea ja ohjausta suunnitelmatyön tueksi, ja voit halutessasi kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä. Tapaamisessa voi olla useita osallistujia, joten luottamuksellisuus on tärkeää.

Muistathan ilmoittautua ohjaustapaamiseen viimeistään kaksi viikkoa ennen tapaamisen alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen customerservice@professio.fi. Otsikoithan viestin seuraavasti: Ilmoittautuminen HR-sertifikaatin ohjaustapaamiseen.

Ohjaustapaaminen: Osaamisen kehittäminen -ohjelmaan

Kirsi Elina Kallio, HR-alan ja osaamisen kehittämisen moniottelija

1. palautuspäivä 15.6.

I ohjaus pe 17.2.2023 klo 10.00
II ohjaus pe 24.3.2023 klo 15.00
III ohjaus pe 12.5.2023 klo 10.00

2. palautuspäivä 31.12.

I ohjaus 11.9.2023 klo 10.00
II ohjaus 9.10.2023 klo 15.00
III ohjaus 11.12.2023 klo 10.00

Ohjaustapaaminen: Moderni työntekijäkokemuksen johtaminen -ohjelmaan

Annarita Koli, henkilöstötutkimusten ja työntekijäkokemuksen huippuammattilainen

1. palautuspäivä 15.6.

I ohjaus pe 17.2.2023 klo 10.00
II ohjaus ma 17.4.2023 klo 15.00
III ohjaus pe 12.5.2023 klo 9.00

2. palautuspäivä 31.12.

I ohjaus 18.9.2023 klo 9.00
II ohjaus 9.10.2023 klo 15.00
III ohjaus 27.11.2023 klo 9.00

Yhteistyöllä kestävämpiä tuloksia ja parempaa työelämää.

PMC – People Management Certificate -ohjelmat ovat rakennettu yhteistyössä  arvostetun henkilöstöalan ja esimiesten yhdistyksen HENRY ry:n kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2019, kun lanseerasimme laadukasta täydennyskoulutusta tarjoavan HENRY Akatemian.

Haluamme yhdessä edistää työyhteisöjen tuloksellisuutta ja uudistumiskykyä tarjoamalla koulutusta tulevaisuuden työelämän parhaille johtajille, esihenkilöille ja HR-osaajille – eli juuri sinulle!

Etkö ole vielä HENRY:n jäsen? Lue lisää täältä

Tutustu sertifiointiohjelmiin.