Skip to content

PMC – People Management Certificate | HR-sertifikaatti

Jokaiselle tämän hetken ja tulevaisuuden menestyjälle suunnattu HR-sertifikaatti.

Valitse ohjelma

 

Tee osaamisestasi näkyvää sertifioimalla se. Mitä PMC – People Management Certificate tarjoaa sinulle?

HR-ammattilaisten vaatimukset kasvavat jatkuvasti. Kiinnostaako sinua kasvaa, edetä vaativimpiin tehtäviin ja kenties lunastaa paikkasi työelämän parhaiden joukossa? Jos vastasit kyllä, tämä HR-sertifikaatti on juuri sinulle! Haluamme tunnustaa osaamisesi ja auttaa sinua olemaa talentti talon sisällä ja osaavin tyyppi työmarkkinoilla.

Sen vuoksi laitoimme hihat heilumaan arvostetun henkilöstöalan ja esimiesten yhdistyksen HENRY ry:n kanssa ja kehitimme PMC – People Management Certificate -ohjelman, joka tukee eteenpäin pyrkivien HR-ammattilaisten polkua kohti vastuullisempia tehtäviä.

2 sertifiointiohjelmaa – valitse itsellesi sopivin.

Klikkaa haluamaasi ohjelmaa alta ja lue lisää. Tarkemmat tiedot aloituksesta ja ajankohdista sekä kuvaukset sertifiointiohjelman koulutuksista on esiteltynä kunkin ohjelman omalla sivulla.

1. Osaamisen kehittäminen & kyvykkyydet

Tämä kokonaisuus on sinulle, jos haluat olla HR-ammattilainen, joka pystyy nappaamaan organisaatioon parhaimmat tekijät, rakentamaan organisaatioon kehittymistä ruokkivaa kulttuuria, kohottaa sisäistä työnantajamielikuvaa sekä hyödyntämään Talent Management -malleja sekä linkittää nämä osaksi johtamisen ja henkilöstökokemuksen kokonaisuutta.

Lue lisää ohjelmasta

2. Moderni työntekijäkokemuksen johtaminen

Tämä kokonaisuus sopii erinomaisesti Sinulle, joka haluat oppia hyödyntämään dataa tuloksekkaasti HR:n työkaluna, nostaa organisaationne työntekijäkokemuksen uudelle tasolle, ottaa haltuun ratkaisukeskeisen valmentavan johtamistavan ja tietää kuinka viedä organisaatiotanne kohti diversiteettiä ja inkluusiota. Kokonaisuus tarjoaa modernin koulutuskokonaisuuden ajankohtaisilla aiheilla ja alan huippukouluttajilla höystettynä.

Lue lisää ohjelmasta

Kehittämistehtävä

Lisäksi molempiin sertifiointiohjelmiin kuuluu koulutuspäivien lisäksi kehittämistehtävä. Koulutuspäivissä hankkimasi osaamisen lisäksi osoitat osaamisesi suunnittelemalla HR-toimintojen kehittämistehtävän omaan organisaatioosi. Kehittämistehtävän tavoitteena on, että kykysi HR-toimintojen kehittäjänä jalostuu sertifioinnin arvoiseksi huippuosaamiseksi.

 

Lue lisää kehittämistehtävästä

HR-ammattilaisille suunnatut sertifiointiohjelmat syventyvät yksilölliseen urakehitykseen.

Olemme luoneet valmiit polut, joista sinun on helppo valita itsellesi oikea kehityssuunta. Ohjelmat koostuvat toisiaan tukevista neljästä koulutuskokonaisuudesta huippukouluttajien johdolla sekä työhösi sovellettavasta kehitystyöstä.

Ja mikä parasta, ohjelman käytyäsi saat virallisen tunnustuksen osaamisen kehittämisestä! Sertifiointisi on myös organisaatiollesi kannattava investointi, koska oppimisesi tuloksia pääsette hyödyntämään välittömästi kehittämistehtävän muodossa.

Miltä kuulostaa – kiinnostaako sinua ottaa haltuun himoitut työelämätaidot, saada tästä arvostettu tunnustus sekä päästä kehittämään organisaatiosi työtapoja uusimman tutkimustiedon avulla?

Lataa People Management Certificate -esite

Lataa veloitukseton People Management Certificate -esite jättämällä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle – samalla liityt Profession markkinointilistalle ja saat tietoa tulevista koulutuksista.

"*" indicates required fields

Lataajan tiedot*

Sertifiointiohjelmat pähkinänkuoressa.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää sisällöstä tai sen soveltuvuudesta juuri sinulle. Autamme oikeasti mielellämme. 😊

Sisältö

4 koulutusta, kokonaiskesto 8 työpäivää + työhön sovelletteva kehittämistehtävä.

Aloitus

Valitse sopivimmat ajankohdat kustakin koulutuksesta ja vaikuta ohjelman alkamiseen.

Kokonaiskesto

Sertifiointiohjelma kestää kokonaisuudessaan 4-12 kk, rippuen valinnoistasi.

Koulutusmuoto

Paikan päällä, etänä tai hybridinä – tarkista muoto kunkin koulutuksen kuvauksesta.

Kehittämistehtävä

Lisätietoa kehittämistehtävän suunnitelusta ja palautuksesta löydät täältä.

Sertifikaatti

Saat todistuksen, kun olet suorittanut koulutukset ja kehittämistehtävän. 

Hinnat

Julkinen sektori: 3 099 €
Yksityinen sektori: 3 499 €

Arvosi nousee, kun tunnustamme hankitun osaamisesi.

Kun olet suorittanut koulutukset ja palauttanut työhösi sovellettavan kehittämistehtävän – saat arvostetun sertifikaatin. Sertifioinnin myöntää ja allekirjoittaa arvostettu ja valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys HENRY ry yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

HR-alan ja osaamisen kehittämisen moniottelija, joka viihtyy korkeakoulutuksen ja liike-elämän rajapinnalla

Kirsi Elina Kallio

Kirsin keväällä 2023 julkaistun teoksen Moderni johtaja. Työsuhteiden johtamisesta toiminnan johtamiseen (Kauppakamari) on kuvattu olevan syvällisin ja oivaltavin Suomessa julkaistu teos johtamisesta.

Kirsiä on kuvailtu poikkeuksellisen valovoimaiseksi ja selväsanaiseksi luennoitsijaksi.  Koko yli 25 vuoden mittaisen uransa ajan Kirsi on toteuttanut missiotaan työelämän kehittäjänä auttamalla erilaisia organisaatioita ja yrityksiä näiden toiminnan uudistamisessa. Hän toimii myös hostina työelämän ilmiöitä käsittelevässä Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry:n podcastissa HENRY Talks.

Tällä hetkellä Kirsi työskentelee päätoimisena yrittäjänä perustamassaan Kasvun Katalyytti Oy:ssa. Yrityksensä kautta hän on partnerina konsultointiekosysteemi Humap Oy:ssa, joka on edelläkävijä asiakkaidensa teknologia-avusteisten osallistavien strategiaprosessien ja yhteistyökultturien rakentajana. Kirsi on kouluttautunut Executive Business Coachiksi ja johdon työnohjaajaksi sekä pätevöitynyt hallitusammattilaiseksi Kauppakamarin HHJ-tutkinnossa.

Tutustu teokseen: www.modernijohtaja.fi

Tutustu Kirsiin: www.kirsielinakallio.fi

Business Director, Professio

Jaakko Tuuli

toiminnanjohtaja, HENRY ry

Marita Salo

Kehitysjohtaja, omistaja, FT | Promenade Insight Oy.

Annarita Koli

Annarita Kolilla (FT, VTM) on yli 20 vuoden kokemus työntekijäkokemuksen tutkimuksesta ja työorganisaatioiden kehittämisestä lukuisilla toimialoilla. Annarita on ollut vaikuttamassa suomalaisen työelämän kehittymiseen monenlaisissa rooleissa: henkilöstötutkimusten syväosaajana, työkykyjohtamisen konsulttina, väitöskirjatutkijana ja muutosprosessien fasilitoijana.

Tällä hetkellä Annarita luotsaa tutkimus- ja kehttämistoimisto Promenade Insightia, joka toteuttaa asiakasorganisaatioille henkilöstö- ja asiakastutkimuksia, esihenkilöiden 360-arviointeja ja muutosprosesseja. Työorganisaatioiden toimintakulttuurien tutkimus ja kehittäminen on Annaritalle intohimo, josta hän innostuu vielä vuosienkin jälkeen.

Annarita on väitellyt vuonna 2014 työhyvinvoinnin edistämisestä organisaation muutostilanteessa aikuiskasvatustieteestä. Aiemmalta koulutukseltaan Annarita on VTM (sosiaalipsykologia, työ- ja organisaatiopsykologia, tilastotiede). Vuonna 2021 Annarita suoritti Systemic Business Coachin opinnot.

Yhteistyöllä kestävämpiä tuloksia ja parempaa työelämää.

PMC – People Management Certificate -ohjelmat ovat rakennettu yhteistyössä  arvostetun henkilöstöalan ja esimiesten yhdistyksen HENRY ry:n kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2019, kun lanseerasimme laadukasta täydennyskoulutusta tarjoavan HENRY Akatemian.

Haluamme yhdessä edistää työyhteisöjen tuloksellisuutta ja uudistumiskykyä tarjoamalla koulutusta tulevaisuuden työelämän parhaille johtajille, esihenkilöille ja HR-osaajille – eli juuri sinulle!

Etkö ole vielä HENRY:n jäsen? Lue lisää täältä

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Moikka, olen Satu Ferrario ja toimin Professiolla Customer Managerina. Voit olla minuun yhteydessä joko puhelimitse +358 (0)40 151 1867 tai sähköpostitse satu.ferrario@professio.fi – autan oikeasti mielelläni.

Mitä, jos olen suorittanut jo yhden tai useamman koulutuksen ohjelmasta? Hyväksiluemme jo aiemmin suoritetut koulutukset osaksi sertifiointia. Ota yhteyttä meihin ja kerro tilanteestasi, niin osaamme huomioida tämän järjestelyissä ja hinnassa.

Saako sertifikaateista ryhmäalennusta? Kyllä, 3 hengen ryhmät ja siitä ylöspäin ovat oikeutettuja ryhmäalennukseen. Ota meihin yhteyttä, niin teemme teille ryhmätarjouksen kokonaisuudesta.

Mitä, jos vaihdan työpaikkaa? Ei hätää. Voit jaktaa sertifiointiohjelman suorittamista myös uuden työnantajasi alla.

Miten / mistä saan sertifikaatin? Kun olet suorittanut ohjelmaan kuuluvat koulutukset, tehnyt suunnitelman kehittämistehtävää varten saanut siitä arvioinnin ja palauttanut tehtävän, saat arvostetun sertifikaatin. Sertifikaatti toimitetaan sinulle postitse antamaasi osoitteeseen.

Mitä, jos osallistumislleni ilmenee este? Täältä löydät peruusuehdot koskien sertifiointiohjelman suorittamista: Sertifiointiohjelman peruutusehdot

Miten koulutukset suoritetaan? Lähes kaikki koulutukset toteutetaan helppokäyttöisellä Zoom-palvelulla, joka on suunniteltu interaktiiviseen etäkoulutukseen. Zoom mahdollistaa etäkoulutuksien vahvan vuorovaikutuksen mm. virtuaalisella kädennostolla, chatilla, yhteisellä valkotaululla, pienryhmiin jakamisella, äänestyksillä ja kyselyillä. Kouluttaja käyttää Zoomin ominaisuuksia tarpeen mukaan.

Millä selaimella etäkoulutukset toimivat? Zoom toimii Chrome-selaimella, mutta siitä on myös saatavilla sovellus. Suosittelemme työpöytäsovelluksen lataamista, jotta Zoomin kaikki vuorovaikutukselliset ominaisuudet ovat käytössäsi. Jos sinulle ei ole Chrome-selainta tietokoneellasi, se kannattaa ladata hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Mitä muuta minun pitää huomioida teknisten asioiden suhteen? Tarvitset hyvän, mielellään kiinteän nettiyhteyden tietokoneeseesi. Jotta kokemus on mahdollisimman vuorovaikuitteinen, tarvitset webkameran ja mikrofonin. Kannettavissa tietokoneissa mikrofoni ja webkamera ovat perusominaisuuksia.