Skip to content

Juha Latvala

Datan käytön pioneeri

Juha Latvala toimii Instan digitalisaatiojohtajana auttaen teollisuusyrityksiä ja julkisorganisaatioita tehostamaan toimintaansa ja parantamaan tuottavuuttaan datan avulla.

Hän on perustanut kaksi menestyvää yritystä; ohjelmistoyritys Intopalo Oy (osaksi Instaa 2018)  sekä Neuro Event Labs Oy joka tarjoaa tekoälyratkaisuja epilepsian ja liikehäiriöiden puolella. Hän on johtanut organisaatioita suomessa, saksassa sekä norjassa. Juhan koulutuksellinen tausta on Ohjelmistotuotannon DI, MBA, sekä Lean Six Sigma Black Belt.

Juha pitää paljon esityksiä, key-note puheenvuoroja sekä koulutuksia johtamisesta, datan hyödyntämisestä sekä toimii asiakkaiden johdon tukena parannushankkeiden organisoinnissa. Yleiskiinnostunut lähes kaikesta. Rentoutuu urheilun parissa sekä kirjoja lukemalla. Asuu perheineen Tampereella.

“teknologia on tuonut kertoimet ihmisten vaikuttavuuteen. Jos ennen oli 2x tekijöitä ei mitenkään ole poikkeuksellista nykyään nähdä 100x eroja tuottavuudessa. Tämä on totta niin yrityksen kuin yksilön tasolla ja on hyvä tiedostaa miten oman vaikuttavuutensa toteuttaa: lisäämällä tunteja vai hakemalla tehokkaampia vaikuttamismuotoja”

Tulevat koulutukset, vetäjänä Juha Latvala

Blogikirjoituksissa