Skip to content

Tervetuloa vuoden inspiroivimmille työpäiville Tampereelle 19.–20.1.2023 TAYS ervan etuhinnalla.

Edun arvo jopa 330 €! Lisätietoja ja ohjeet edun lunastamiseen löydät tältä sivulta – toivottavasti näemme myös sinut mukana 💜

LIPUT OHJELMA

Nauti tapahtumasta huippuhintaan – järjestäjäkumppanina Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Tampere-talo täyttyy taas, kun yli 500 hoitotyön ammattilaista kokoontuu jo 13. kerran yhteen inspiroitumaan ja kehittämään esihenkilötaitojaan Osastonhoitaja & Hoitotyön Johtaja 2023 -tapahtumaan!

Luvassa on voimaantumista, verkostoitumista ja katsaus tulevaisuuden johtamiseen sekä hoitotyön työkehityksen tukemiseen, kun ohjelman TOP 4 teemoina toimivat:

  • Hyvinvointialueuudistus – konkreettiset mahdollisuudet hoitotyöhön
  • Brändikehitys ja imago – vaikutus hoitotyön vetovoimaan
  • Johtamisen työpöytä – etäjohtaminen ja mentorointi
  • Monimuotoisen työyhteisön johtaminen – yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus

 

TUTUSTU OHJELMAAN

Näin hyödynnät edun tapahtumaan

Tays ervan etuhinta kahden päivän osallistumisesta on 560 € + alv 24 % (norm. 890 € + alv). Ilmoittaudu mukaan syöttämällä etukoodisi TAYSERVA23 ilmoittautumislomakkeelle kohtaan ”Etukoodi”, ja tämän jälkeen klikkaa ”Käytä koodi” -painiketta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Tiesitkö, että voit ostaa liput verkkokaupan kautta samaan aikaan sekä sinulle ja kollegoillesi. Lisäät vain oikean määrän lippuja ostoskoriin, syötät koodin ja verkkokauppamme laskee oikean hinnan kaikkiin lippuihin.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä ilmoittautumisen myös Katariinan tai Tiinan kautta – he auttavat sinua oikein mielellään. Olethan tällöin yhteydessä joko:

 

OSTA LIPUT