Skip to content

30.-31.3.2022, Helsinki & Live Stream + tallenne

NO1 Annual Forum for Controllers.

Reach the key professionals in your field »

On stage ⭐️

Director, Global Financial Operations, Valmet

Marja Koponen

Marja Koponen toimii Valmetin globaalien talousprosessien kehittämisen ja digitalisoimisen parissa. Hänellä on kokemusta organisaatiomuutosten, ihmisten johtamisen ja ohjelmistorobotiikan hyödytämisestä prosessien tehostamisessa. Marjan erityisosaamisalueisiinsa kuuluu digitaalinen transformaatio ja älykäs automaatio. Marjalla on kokemusta VAlmetian lisäksi myös Opus Capitalta, Jyväskylän kaupungilta, ja Accenturelta.

toimitusjohtaja, Beyond Budgeting Institute

Rikard Olsson

Rikard has solid experience of developing control models and management processes, including from his previous role as chief controller at AstraZeneca. He is today a sought-after speaker at conferences and seminars where he challenges how we lead and manage our companies and organizations, often with headlines such as Beyond budgeting / Dynamic management, and Future Finance.

Rikard has the ability to make the difficult easy, and is happy to share his international experiences. Rikard’s assignments primarily include business analyzes, development of new governance models and development of shared services with a focus on financial functions. He has extensive industry experience in pharmaceuticals, healthcare / real estate and real estate. Rikard has been the CEO of the international consulting network Beyond Budgeting Advisory since 2018.

Head of Controlling, MTV

Pauliina Kiviniemi

Pauliina Kiviniemi toimii mediayhtiö MTV:llä Head of Controlling -tehtävässä. Pauliinalle on aina ollut tärkeää työskennellä yrityksessä, jonka tuotteita hän itse kuluttaa. Pauliina aloitti MTV:llä alun perin Mainosliiketoiminnan Business Controllerina. Kun töissä on kivaa, työ ei tunnu työltä ja vastuu kasvaa huomaamatta. Nykyään hän vetää MTV:n Mainosliiketoiminnan controllointia, pohjoismaisesti maksutv-liiketoiminnan controllointia ja on osa MTV:n johtoryhmää. Ennen MTV:tä hän on työskennellyt mm. Roviolla ja Nokialla. Vapaa-ajalla mukavuusalueen rajoja rikkoo Nuorkauppakamaritoiminta ja monipuoliset liikuntahaasteet.

Talous-, johtamis-, ja muutosviestinnän moniosaaja yli 20 vuoden kokemuksella

Maija Harsu

Maija on yrittäjä; viestinnän konsultti, valmentaja ja coach. Hänen erityisalueitaan ovat talous-, johtamis-, ja muutosviestintä. Maija kouluttaa lähes kaikissa johtavissa koulutusyhtiöissä. Hän on toiminut mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun sijoittajaviestinnän tuntiopettajana.

Maija toimi pitkään investointipankkimaailmassa sekä suuren kansainvälisen pörssiyhtiön talousviestinnästä vastaavana johtajana. Hän on toiminut esimiestehtävissä ja mm. ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n toimitusjohtajana. Maijan mukaan työyhteisön ilo ja aktiivinen keskinäinen yhteistyö ja vuorovaikutus lisäävät tuottavuutta, mikä vahvistaa kilpailuetua.

työterveyspsykologi, Heltti

Mona Moisala

Mona Moisala on aivotutkimuksesta väitellyt aivojen hyvinvoinnin asiantuntija, ja hän toimii Heltti Oy:lla työterveyspsykologina ja palvelukehittäjänä.  Tutkijanurallaan hän on selvittänyt mm. mitä aivoissa tapahtuu kun ihminen multitaskaa, tai kun aivot ovat ylikuormittuneessa tilassa. Mona on laajemmaltikin kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaationtulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Hän on julkaissut professori Minna Huotilaisen kanssa kirjan ”Keskittymiskyvyn elvytysopas”, jossa annetaan käytännönläheisiä vinkkejä keskittymiskyvyn terästämiseen ja aivojen hyvinvoinnista huolehtimiseen niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Hänen työelämän mottonsa on: ”Pienin askelin kohti kevyempää ja keskittyneempää työarkea.

Monasta voi lukea lisää hänen nettisivuilta.

 

johtaja, viestintä ja julkaisut, Taloushallintoliitto

Riikka Hirsimäki

Riikka Hirsimäki vastaa Taloushallintoliiton viestinnästä ja julkaisuliiketoiminnasta, jonka kruununjalokivenä on laskenta-alan ammattilehti Tilisanomat. Riikka on toiminut puheenjohtajana taloushallinnon palveluita tarjoavien yritysten asiantuntijoille ja johdolle suunnatuissa seminaareissa ja viestii aktiivisesti alan muutoksista taloushallinnon ammattilaisia tukien.

Top Themes

» AI, Automation & Robotics in Financial Services

» Reporting and Financial Forecasting

» Data Driven Decision Making

Visit the event site here.

Contact us.

Please fill in your details below and we will contact you shortly!