Skip to content

Koulutuskalenteri

hoitotyön ammattilaisille.

Lataa syksyn 2022 kalenteri ja tutustu laadukkaisiin koulutuksiin. Ne pitävät sinut ja tiimisi ajantasalla.

Kun haluat tehdä sinusta ja tiimistäsi entistäkin osaavampia.

Hoitotyön ammattilaisilta odotetaan erinomaista kliinisten taitojen hallintaa, tietoa ja taitoa eri sairauksien hoidosta sekä empaattista ja huolehtivaa potilaiden sekä asiakkaiden kohtaamista.

Koulutuksemme ovat pitäneet muuttuvassa sote-kentässä työskentelevien hoitotyön ammattilaisten osaamisen ajan tasalla, jopa pari askelta edellä – jo vuodesta 2006.

Olemme pakanneet kaiken oleellisen tiedon yhteen ja luoneet entistä enemmän kohdennettuja koulutuksia juuri sinulle ja tiimillesi: Nyt löydät kaikki hoitotyön ammattilaisille suunnatut syksyn 2022 koulutukset kätevästi kohdennetun koulutuskalenterin alta. Pääset lataamaan sen itsellesi alla olevan lomakkeen kautta.

Mukavia lukuhetkiä – toivottavasti näemme sinut ja tiimisi koulutuksissamme!

Lataa koulutuskalenteri.

Lataa veloitukseton syksyn 2022 koulutuskalenteri jättämällä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle – samalla liityt Profession markkinointilistalle ja saat tietoa tulevista koulutuksista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Lataajan tiedot*
Mitkä aiheet kiinnostavat sinua eniten? Valitse tästä:
Voit valita useamman mielenkiinnon kohteen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Moikka, olen Kati Karvinen ja toimin Professiolla Customer Managerina. Voit olla minuun yhteydessä joko puhelimitse +358 (0) 50 501 2562 tai sähköpostitse kati.karvinen@professio.fi – autan oikeasti mielelläni.

Tutustu tästä koulutuskalenterissa oleviin koulutuksiin.

Kategoria: Terveydenhuolto

Kategoria: Kliininen hoitotyö

Kategoria: Päihde ja mielenterveys

Kategoria: Sote-esihenkilö