Skip to content

Koronapassi käyttöön Profession tapahtumissa 17.11.2021 alkaen

Hallitus on päättänyt alueellisista rajoituksista Uusimaalle, ja Professio siirtyy toistaiseksi käyttämään koronapassia vaihtoehtona 17.11.2021 alkaville alueellisille rajoituksille. Koronapassin käyttö mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan myös jatkossa.

Tarkastamme passin ilmoittautumisen yhteydessä kaikilta tapahtumaan saapuvilta.

Mikä on koronapassi?

Koronapassi eli EU:n koronatodistus näytetään ennen tapahtumaan saapumista tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Suosittelemme tulostamaan tai tallentamaan koronapassin puhelimeen helposti esitettäväksi asioinnin nopeuttamiseksi.

Kirjautumalla sähköiseen Omakanta-palveluun saat todistuksen täydestä koronarokotekattavuudesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetusta koronataudista. Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja.

Katso myös usein kysyttyä koronapassista (kanta.fi).

Toimi näin:

Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta. Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi tapahtumaan saavuttaessa tulosteena tai mobiililaitteelta. Henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä.

Muistathan, että tapahtumissamme on edelleen voimassa vahva maskisuositus.

Profession on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä tartuntataudin torjumisessa. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronapassin, mikäli Professio sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

Jos sinulla on kysyttävää lipuistasi tai sinulla ei ole koronapassia, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: asiakaspalvelu@professio.fi.